Skip to main content

VIDEO. Cum a ajuns Las Fierbinţi "în gura" Antena 1. Prezentatoarea emisiunii "Am ceva să-ţi spun" a mulţumit publicului că "nu se uită la Las Fierbinţi"

 

Cum a ajuns Las Fierbinţi pe Antena 1. Sonia Simionov, prezentatoarea emisiunii Am ceva să-ţi spun, de la Antena 1, le-a adus aminte telespectatorilor care se uitau la show care este programul la postul concurent Pro TV.

Publicitate

Adresându-se publicului din sală, ea a încercat o glumă în deschiderea programului, primul din acest sezon: "înseamnă că cel puţin 300 de oameni nu se uită la serialul Las Fierbinţi", a punctat ea. O "concluzie" greu de verificat, având în vedere că emisiunea nu a fost în direct, ci a fost înregistrată.

Sonia Simionov, în deschiderea emisiunii:

"Este sala plină. Sunteţi 300 de invitaţi astăzi. Eu vă mulţumesc că sunteţi aici, pentru că faptul că dumneavoastră sunteţi aici, cei 300, înseamnă că cel puţin 300 de oameni nu se uită la serialul Las Fierbinţi, nu?"

VIDEO. Sonia Simionov, în emisiunea Am ceva să-ţi spun:

[video width="800" height="448" mp4="http://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2015/10/Las-Fierbinti-pe-Antena-1.mp4"][/video]

Audienţele episodului de aseară din Las Fierbinţi, aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    am ceva sa-ti spun: fizic cei 300 sunt in fata televizorului din moment ce emisiunea NU este in direct.
    hai pa
  • Dorian Dorian
    Atunci mi-am adus aminte că e Las Fierbinţi la ProTv şi am schimbat postul... Mulţumesc, Sonia!
  • Marian Marian
    Ai dreptate... Si Suleiman a fost pe kanal d si a maturat pe jos cu concurenta.... Las fierbinti este un serial bun, asta nu intelegi.
  • binggle binggle
    las fierbinti un serial ieftin nu au niciun haz nici nu pot rade la replicile lor plictisitoare
  • ștefan ștefan
    Bună gluma
  • Eu Eu
    De ce trebuie sa zboare cineva? A fost o gluma si chiar una ok. Ei au recunoscut forta concurentului direct, care i problema?
    In tarile civilizate, tachinarile si glumele la adresa concurentei se practica si nu "zboara" nimeni...
    Ma rog, suntem limitati, ca de obicei....
  • Adela33 Adela33
    dar emisiunea nu a fost in direct , asa ca.... si cei 300 sa u uitat la Las Fierbinti
  • George George
    Iulian,
    Același lucru voiam să îl spun si eu. Sunt alte seriale mult mai bune decât Las fierbinți. Romanului îi place prostia, din păcate. Dovada se vede în audiențe.
  • Jack Jack
    Daca emisiunea “Am ceva sa-ti spun!” ar fi fost difuzata pe ProTV în primul rând nu ar fi arătat asa. Nu ar fi avut scenariul ăla, scris de un imbecil sau mai multi. Nu ar fi avut decorul ăla ieftin și nici luminile (de fapt orbirile) alea și puține și prost puse. Nu ar fi avut prezentatoarea aia fără voce, fără trăire, fără nimic să justifice alegerea ei la cârma unei asemenea emisiuni....În fine, ProTv e atât de mare și pentru că Antena 1 e atât de mică. Vă pupă tati! PS1: Camelia Voiculescu, vinde fata tatii afacerea că, vorba lui Celentano, ”nu jtii cu ea” PS2: ”Cofetare, mecla ta/ Ne-mbie la altceva” (cântic de pușcărie)
  • marian marian
    Nu sunt agramat normal ca trebuia sa scriu SUNT , dar asa am vrut sa scriu pentru cei care cred ca daca ne uitam la serial suntem prosti , sunt om cu facultate SMIRE SI TU IULIANE sunteti inculti,
  • cactuss cactuss
    Ba, fratilor, voi chiar nici acum n-ati inteles nimic?!
  • Iulian Iulian
    Si sa nu se mai uite toti prostii la Las prosti??
  • cactuss cactuss
    Buna ziua! Ba, fratilor, voi chiar nici acum n-ati inteles nimic. Aici este vorba despre batalia brendurilor PRO TV vs Antena. Cum ar fi fost sa ruleze pe ProTv emsiunea "Am ceva sa-ti spun!" si "Las Fierbinti" pe Antena 1? Cum? Pai, in acest caz, daca emisiunea "Am ceva sa-ti spun!" ar fi fost difuzata pe ProTV, ar fi maturat pe jos cu "Las Fierbinti", daca ar fi rulat pe Antena 1. Cam desprea asta este vorba cu subiect si predicat. V-am pupat! :P
  • geo geo
    Ce prostie...oare cine va zbura în săptămîna ce urmează...scenaristul / scenarista...ori cel / cea care nu s-a sesizat de tîmpenia spusă la înregistrare de această blondă pe numele ei de scenă Sonia Simionov. Apropo, dacă cei de la Pro tv făceau o schimbare de ultim moment și difuzau film la ora 20.30 ?
  • Iulian Iulian
    Eu nu laud.. Eu critic, stai calm. Critic si Antena, dar ce sa fac daca emisiunea de aseara mi-a placut? Vroiai sa zic da prostiei si nu emotiei??

    P.s.: in iarna tin cu canale de :X Ma transform in turc:)))))))

Trimite un comentariu

sus