Skip to main content

VIDEO. Ziua Înapoi în viitor: 21 octombrie 2015, prilej de sărbătoare în toată lumea. Două din filmele trilogiei vor fi şi în România pe TV

 
Inapoi in viitor
Inapoi in viitor

Ziua de 21 octombrie 2015, cea în care au fost transportaţi eroii filmului Înapoi în viitor, partea a doua, este prilej de sărbătoare în mai multe ţări din lume. Nemţii fac evenimente peste evenimente, ruşii vor vedea pentru prima dată trilogia în cinematografe, iar orchestra simfonică din Melbourne va cânta piese din coloana sonoră a filmului, compusă de Alan Silvestri, anunţă The Hollywood Reporter.

Publicitate

Mai mult, publicaţia mai anunţă că tot astăzi Nike a postat pe pagina de Twitter un mesaj pentru Michael Fox, nike-air-magcel care l-a jucat pe Marty McFly: „See you tomorrow (Ne vedem mâine - n.r.)”. Mesaj din care fanii au dedus că producătorul de articole sportive ar putea anunţa astăzi data exactă a lansării pantofilor sport care îşi leagă singuri şireturile, exact ca în filmul difuzat în 1989.

În România, primele două părţi din trilogia Back To the Future - Înapoi în viitor vor fi difuzate de postul TNT (cel care recent a înlocuit TCM). Prima parte va fi difuzată de la 19.35, în timp ce a doua parte este programată pentru ora 22.00. Al treilea episod va fi la TNT după miezul nopţii, la 00.15. Postul TNT este în grilele tuturor cabliştilor, în cazul RCS fiind disponibil de la ora 22.00, după ce se termină emisia Cartoon Network.

Momentul când Marty şi Doc ajung în 21 octombrie 2015:

Trailerul Back to the future 2:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    Filmul a fost si pe Paramont channel!!!
  • Horea Horea
    E acelasi trailer de doua ori

Trimite un comentariu

sus