Skip to main content

"Vorbeşte liber!" de la TVR 1 va avea mai mulţi moderatori. Cine sunt aceştia

 
tvr
tvr

Talk-show-ul Vorbeşte liber!, una dintre principalele emisiuni de dezbatere ale Televiziunii Române, va fi moderat, începând de luni, prin rotaţie, de jurnaliştii Sorin Avram, Claudiu Lucaci, Adrian Bucur şi Mihai Rădulescu, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii TVR. În sezonul trecut, emisiunea era realizată de Sorin Avram.

Publicitate

Emisiunea "Vorbeşte liber!" va fi difuzată de luni până joi, de la ora 21.00, la TVR 1, în direct, în următoarea formulă: luni - cu moderator Sorin Avram, marţi - cu moderator Claudiu Lucaci, miercuri - cu moderator Adrian Bucur şi joi - cu moderator Mihai Rădulescu, au precizat reprezentanţii Televiziunii Române, contactaţi de agenţia Mediafax.

Programul "Vorbeşte liber!" este produs de Direcţia Ştiri a Televiziunii Române, fiind difuzat după principala emisiune informativă a TVR 1, "Telejurnalul" de la ora 20.00.

În emisiunea "Vorbeşte liber!" sunt abordate problemele zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii.

Talk-show-ul "Vorbeşte liber!" a început să fie difuzat la TVR 1 în septembrie 2014, fiind moderat până în prezent doar de Sorin Avram.

Această emisiune a fost introdusă în grila TVR 1 în perioada în care Televiziunea Română era condusă de Stelian Tănase. Cu acest prilej, Sorin Avram a început colaborarea sa cu televiziunea publică. Înainte să modereze "Vorbeşte liber!" de la TVR 1, Sorin Avram a fost editorialist al Monitorului de Suceava, al cotidianul.ro şi realizator TV la o televiziune locală din Suceava.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tetelu Tetelu
    Da
  • Tetelu Tetelu
    Tolontan spunea despre cuplul Zgabercea Demeter ca sunt briganzi post-atomici, calificați în dezastre golănești, insa cred ca nici el nu s-a asteptat ca Televiziunea Romana sa ajunga mosia unor slugi hoate, asa cum se intampla in perioada curenta. Am lipsit in ultima perioada din tara si m-am desincronizat de problemele românești. Am ramas bouche-bée cand am aflat ca parlamentul a numit-o pe micuța ciorditoare Irina Radu drept lup paznic la stână iar pe securistul dat afara din Securitate pentru furt și șpăgi in formă continuată Liviu Nicolescu drept Producator General. Oh mein Gott, au ajuns slugile hoților sa conducă cât timp hotii sefi se plimba pe la Parchete si Instanțe. Sa urmarim cu interes achizitiile de filme si inchirierile de care de reportaj de la prieteni, specialitatea doamnei Radu si achizitiile de masini si lucrarile de constructii, specialitatea domnului Nicolescu.
    Pacat, ca Stelian Tanase, desi s-a batut cu pumnul in piept, nu a facut nimic sa curete Menajeria Publică de lichelele astea penale. In cuplu sunt de zece ori mai periculoase.
  • Horea Horea
    @stefan

    Nu "alucrat" cumva si pe la Radio ŞANŢ Suceava?
  • tre tre
    Tocmai cand te gandesti ca TVR nu ar putea avea sefi mai imbecili, iata ca se poate. baieti, mai gasiti 7 si faceti o echipa de fotbal. sau sa prezinte toti odata. ce caft ar iesi! una peste alta, ma intreb oamenii astia daca sunt atat de buni, cum de nu-i angajeaza nimeni in alta parte? just asking...comedy central e nimik pe langa TVR.
  • Tiberiu Cazacioc Tiberiu Cazacioc
    Drept sa spun eu vroiam sa il mai vad si pe Mihai Radulescu. Este nevoie de rulaj. Poate ca din diversitate se poate castiga audienta, mai stii?
  • an an
    era interesant moderatorul, formatul emisiunii trebuia sa fie mai incisiv (eu l-as fi asociat in emisiune pe Avram cu Dinescu - au fost odata ambii in platou si chiar am urmarit cu placere emisiunea)
  • ștefan ștefan
    Din cîte știu alucrat și la Radio Top Suceava.

Trimite un comentariu

sus