Skip to main content

„Regretăm! Dar nu aşa arată un program tehnocrat de guvernare...”, de Moise Guran, distribuit de peste 1.400 de ori

 
Moise Guran Digi 24
Moise Guran Digi 24

Publicitate

Un text critic al lui Moise Guran la adresa programului de guvernare al cabinetului Cioloş a fost cea mai distribuită postare a blogosferei de marţi. Textul de pe Biziday a circulat pe Facebook de peste 1.400 de ori.

Şi articolul lui Cătălin Tolontan, o anchetă despre cazul Colectiv, a fost intens distribuit: de 533 de ori în mai puţin de o zi de când a fost postat.

O selecţie de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Biziday.ro, Regretăm! Dar nu aşa arată un program tehnocrat de guvernare… - 1.472 share-uri pe Facebook.

Din material:

„Programul de guvernare este suficient de vag încât să nu supere pe nimeni, dar este suficient de clar cât să înţelegem că Cioloş va încerca inclusiv o reformă constituţională în acest an. Bun asta, DAR! Lipsesc cu desăvârşire liniile de urmat în câteva materii importante, aşa cum ar fi infrastructura de transport, dar şi societatea informaţională, semn că miniştrii desemnaţi pentru aceste joburi au fost mai greu de găsit şi nu au avut timp să pregătească un program de guvernare.”

2. Tolo.ro - #COLECTIV: RAED ARAFAT ŞTIA DE SPONSORIZĂRI! CUM ARATĂ DOCUMENTELE ŞI CE SPUNE ŞEFUL SUPREM AL ISU - 533 de share-uri pe Facebook.

Din material

„Cine a comis, cine a încurajat, cine a ştiut şi cine a tăcut în privinţa carenţelor de integritate? ”Eu nu am tăcut şi nu am tolerat ce se întîmplă la ISU Bucureşti”, a scris Raed Arafat, în 7 noiembrie 2015, pe facebook. Reacţia venea în faţa dezvăluirilor Gazetei, care a descris, chiar de la pompieri, sistemul sponsorizărilor cerute de inspectori. Sponsorizări cerute celor pe care îi controlau.”

3. Simonatache.ro - Ce noroc că deciziile în Casa Regală a Angliei nu sunt luate de mămăiţele din România!- 87 de share-uri pe Facebook.

Din material

„Nişte mămăiţe îmbrobodite ale internetului continuă să cultive următoarea idee stupidă: că cine are, la 20 de ani, carieră de manechin nu poate avea mai târziu carieră politică sau în management.”

4. Mariussescu.ro -Au apărut reclamele de Crăciun. Cea mai tare de până acum-Mog’s Christmas Calamity - 74 de share-uri pe Facebook.

5. Contributors.ro, un text de Ioan Stanomir - Atentatele de la Paris , islamismul şi războiul civil global - 50 de share-uri pe Facebook.

Din material:

„O dată cu seara de vineri, Parisul şi intregul Occident se trezesc la realitatea unei confruntări globale ce nu mai cunoaşte graniţe şi care va înghiţi, rând pe rând, naţiuni şi destine.”

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands PRO.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    1. Nu cred ca ati contorizat si contul de facebook "Arsenie Boca"
    2. Cine sunt acesti oameni care spun "Nu credem" ?

Trimite un comentariu

sus