Skip to main content

Ancheta lui Cătălin Tolontan în cazul ISU, mii de distribuiri pe Facebook

 
Ancheta lui Cătălin Tolontan în cazul ISU, mii de distribuiri pe Facebook

Investigaţia publicată de Cătălin Tolontan care a dus la demiterea şefilor ISU a fost cel mai distribuit material de pe un blog pe ziua de ieri. Articolul intitulat “Ati mintit! Pompierii stiau de clubul Colectiv cu cinci saptamani inainte de incendiu! Pus in fata unui fax al Gazetei, Arafat a ordonat azi noapte o ancheta la ISU” a adunat peste 4.000 de distribuiri pe Facebook.

Publicitate

Între cele mai distribuite postări de pe bloguri se numără un articol de pe biziday.ro şi unul de pe site-ul lui Cabral. Moise Guran a scris despre incidentul din Siria şi semnificaţiile lui, iar Cabral despre fericire.

O selecţie de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. tolo.ro, “Ati mintit! Pompierii stiau de clubul Colectiv cu cinci saptamani inainte de incendiu! Pus in fata unui fax al Gazetei, Arafat a ordonat azi noapte o ancheta la ISU”, 4193 share-uri pe Facebook.

Din material:

"Pe 23 septembrie 2015, la 23:32:13, din calculatorul firmei de evenimente Emagic a pornit un fax către numărul 021.242.09.90 al dispeceratului IGSU. ”Organizăm un festival în datele de 25 şi 26 septembrie a.c. în clubul Colectiv şi la etajul 1 al fabricii Pionierul din strada Tăbăcarilor nr. 7, sector 4, Bucureşti”, i-au anunţat cei de la Emagic pe pompieri.

Firma precizează şi numărul estimat de participanţi. O groază de oameni. Pe spatele faxului există confirmarea automată de primire de la numărul de fax al Inspectoratului General de Situaţii de Urgenţă. De 25 de zile, de cînd oamenii au luat foc în club, IGSU şi ISU susţin că ”noi nu ştiam despre clubul Colectiv, nu exista în baza noastră de date”. Fax care, susţin sursele Gazetei, a ajuns ieri într-unul din dosarele penale deschise după tragedia de la ”Colectiv”.

2. biziday.ro, “Incidentul din Siria si semnificatiile sale”, 1832 share-uri pe Facebook.

Din material:

Ca să înţelegem bine evenimentele în care Turcia a doborât un avion rusesc, trebuie să ştim că zona din nordul Siriei este populată de etnici turcmeni, o populaţie rămasă acolo din vremea Imperiului Otoman.

Este o zonă controlată de Opoziţia Anti-Asad, care nu trebuie confundată cu gruparea teroristă ISIS. De altfel, poziţiile ISIS se află la sute de kiloemtri depărtare de zona respectivă, iar avioanele ruseşti executau cel mai probabil o misiune de bombardament în susţinerea ofensivei terestre a armatei oficiale siriene împotriva poziţiilor acestor grupări.

3. cabral.ro, “Noi, cei multi, suntem niste imbecili care ne mintim singuri cum ca fericirea noastra sta in cariera, in bani, in aprecierea celorlalti…”, 72 share-uri pe Facebook.

Din material:

Aş vrea să văd şi eu că suntem în stare să luptăm pentru fericirea noastră la fel de mult precum o facem pentru bani. Dar nu. Suntem în stare să alergăm până când ne sare sângele din tălpi pentru un salariu, pentru un buget, pentru nu-ştiu-ce premiu. Dar nu suntem în stare să facem pentru propria fericire mai mult decât o meschină vacanţă. Pe an. Hai, două. Şi trei week-end-uri alergate la mare sau la munte.

4. riscograma.ro De ce romanii “nu vor” sa munceasca”, 268 share-uri pe Facebook.

Din material:

Ştiţi bine de ce-i săracă România, nu? Pentru că oamenii nu vor să muncească, pentru că primesc ajutor social de la stat. Ei bine, la Dăngeni – Botoşani abia acum a ajuns informaţia asta iar primarul s-a grăbit să dea shară-n-ţară. Destoinic primarele, leneşi consătenii, a zis ţara. Să li se taie ajutoarele sociale ca să pună osul la muncă.

5. laurentiumihai.roBlack Friday 2015- Mii de magazine cu reduceri substantiale”, 91 share-uri pe Facebook.

Din material:

A început nebunia de Black Friday. Sute de magazine au reduceri de până la 90%. Mai jos am pregătit câteva magazine care au reduceri foarte bune după părerea mea. Grijă mare să nu faci exces în această perioadă şi să verifici preţurile înainte de a le cumpăra.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Interesant articol :)

Trimite un comentariu

sus