Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. Revolta Colectiv. Marş (împotriva) primarului Piedone. Mitingul, pe toate posturile de ştiri

 
B1 TV Mars primarului Piedone
B1 TV Mars primarului Piedone

BURTIERĂ LA MINUT. Câteva mii de persoane (13.000 la ora 19.30) demonstrează în Piaţa Universităţii împotriva lui Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4, pe raza căruia se află Clubul Colectiv. Cum se vede la posturile de ştiri şi cine transmite manifestaţiile?

Publicitate

Marş (împotriva) primarului Piedone, pune pe burtieră B1 TV, care a transmis din piaţă pe larg.

Burtieră aproape identică la Antena 3, dar fără paranteză: Marş împotriva primarului Piedone, scrie canalul Intact pe imaginile din piaţă. Centrul Bucureştiului, blocat de protestatari, a urmat o altă burtieră.

Digi 24 transmite din Piaţa Universităţii, actualizând numărul celor care se adună la miting (care ajunsese la 13.000 la ora 19.30, faţă de 8.000 la ora 19.00). Protestatarii cer demisia lui C.P. Piedone, dar şi a premierului Victor Ponta şi a lui Gabriel Oprea, notează postul de ştiri. Revolta Colectiv. Mii de oameni în stradă, a mai titrat postul RCS.

Realitatea TV a prezentat iniţial pe burtieră protestele, iar câteva minute mai târziu a început să transmită în direct din Piaţă.

România TV a difuzat primele imagini cu mitingul după ora 19.00, notând că Mii de oameni cer în stradă demisia primarului Piedone. După câteva imagini din piaţă, discuţia s-a mutat în studioul postului de ştiri. Din ecranul împărţit în trei, fereastra din mijloc avea imagini live din piaţă.

La câteva minute de la debutul jurnalului, Ştirile Pro TV transmitea în direct din Piaţa Universităţii.

La ora 19.30, mitingul - care ajunsese în Piaţa Victoriei, era live pe toare posturile de ştiri (în fereastră la România TV), mai puţin la Antena 3, post care dezbătea în studio tragedia, cu Dana Grecu şi Radu Tudor. Ulterior, şi Antena 3 a reluat imaginile în direct din faţa Guvernului.

Romania TV Realitatea TV Digi 24 Miting Piedone Antena 3 miting B1 TV Mars primarului Piedone Realitatea burtiera proteste piata universitatii

Digi 24 miting

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    poate nu s-au decis ce canal v-a fi transformat in canal de stiri, si atunci le tin pe ambele :d
  • adi adi
    poate nu s-au decis ce canal v-a fi transformat in canal de stiri, si atunci le tin pe ambele :d
  • Geo Geo
    De remarcat ca TVR transmite pe doua canale (1 si 2) mitingul. Incearca sa sufle si in iaurt, insa nu reuseste decit sa pice in penibil iar. De ce ai transmite pe doua canale acelasi program???

Trimite un comentariu

sus