Skip to main content

UPDATE. Cei trei câştigători. Câştigă un curs cu producătorii emisiunilor Visuri la cheie şi MasterChef. Reducere pentru cititorii Paginademedia.ro

 
UPDATE. Concursul s-a încheiat. Cei trei câştigători ai cursului gratuit, stabiliţi prin tragere la sorţi, sunt:
Publicitate
Stefana M:

Lucrez in televiziune de cativa ani, chiar pe productie si consider acest workshop oportun pentru perfectionarea mea. Mi-as dori sa pot face parte din generatia celor care contribuie la dezvoltarea unui alt nivel de televiziune in Romania, care din punctul meu de vedere devine tot mai necesar.

Horia Stanulescu:
Lucrez in domeniul televiziunii (story-editor la cel mai longeviv show matrimonial din Romania), iar cel mai puternic motiv, pentru care vreau sa particip la acest workshop, este dorinta mea de explorare a emotiilor umane prin limbajul televiziunii.
Mihai:
Bună, studiez jurnalismul si mi-aş dori foarte mult să particip la acest curs pentru ca e ceea ce mi-am dorit să fac mereu: televiziune.
Pe lângă cei trei câştigători ai locurilor gratuite, toţi cei care se înscriu la curs beneficiază de 10% reducerile. Înscrierile se pot face la adresa [email protected]
PARTENERIAT. “De la idee la format TV”. Acesta este titlul unui workshop la care profesori vor fi producătorii unor emisiuni precum MasteChef, Visuri la Cheie, fostul producator general al Pro TV, dar şi un invitat internaţional cu experienţă.
Crezi ca poti avea idei de emisiuni mai bune decat cele pe care le vezi acum la televizor? Crezi ca Romania poate sa exporte creativitate si in domeniul televiziunii, nu doar sa cumpere formate internationale?
Ai vrea sa afli cum se ajunge de la o idee la un format de televiziune?

CONCURS. Organizatorii au o ofertă specială pentru cititorii Paginademedia.ro: cei care se înscriu vor beneficia de 10% reducere, iar trei vor câştiga participarea gratuită. Cum puteţi câştiga locurile gratuite, în continuare.

Cei care participă la curs au ocazia de a intra şi într-un concurs de formate: organizatorii anunţă un premiu de 1.000 de euro pentru cea mai buna idee cu potenţial, care va fi dezvoltată într-un format TV.
Înainte de mecanismul concursului, câteva detalii despre eveniment:
Workshopul este lansat de un grup de profesionisti in televiziune care cred in creativitatea romaneasca: Bogdan Nicolescu si Marian Ene de la casa de productie Zucchero Media, Monica Senchiu si Marius Toader de la compania Media Factory si Ana Maria Modalca, care a condus productiile locale la Pro TV si la Prima TV.

MECANISMUL CONCURSULUI: Postează un comentariu la acest articol în care precizezi domeniul în care lucrezi şi/sau motivul pentru care doreşti să participi şi poţi câştiga un loc gratuit la curs.

Workshopul din 9 decembrie poate fi inceputul unui drum frumos pentru cei care isi doresc sa inoveze in televiziune sau pentru cei care viseaza sa lucreze in media pe orice pozitie care are legatura cu continutul unei emisiuni TV.
Romania poate exporta cu succes formate tv originale. Avem deja 10 formate distribuite international, vandute in peste 20 de tari si produse deja in unele dintre acestea. Formatele noastre au ajuns in tari ca Marea Britanie, SUA, Canada, Rusia, China, Franta sau Australia.
Nu cautam idei de formate asemanatoare cu Vocea Romaniei, Te Pui cu Blondele ori Masterchef, cautam idei outside the box pe care sa le putem transforma in formate de emisiuni care sa poata fi produse in Romania, dar care sa aiba si potential international.
Workshop-ul e primul pas, cand veti afla de la noi si de la invitatul nostru special tot ce trebuie sa stiti despre creatia de formate tv.
Urmatorul pas este lansarea concursului pentru idei originale pe care-l vom adresa celor care se inscriu la curs. Noi vom fi juriul care va alege cea mai buna idee, pe care o vom premia cu 1.000 de euro.
Vom selecta ideiile cu potential si le vom dezvolta si trasforma in formate, impreuna cu cei care le-au trimis.
E un drum lung care cere rabdare si perseverenta dar noi avem cunostintele si conexiunile pentru a face acest lucru posibil. Noi stim cum sa actionam pentru a ne atinge scopul si anume sa producem in Romania emisiuni dupa idei romanesti si sa le exportam in intreaga lume.
Cursul din 9 decembrie va acoperi urmatoarele subiecte:
- “Gaina care naste pui vii” – Bogdan Nicolescu, Senior Executive Producer si Partener Zucchero Media
- Reality ShowMarius Toader, Creative Director si Partener Media Factory
- Primele formate romanesti produse in strainatate: Miss Country Girl (reality make over) si Mom Made Me a Star (music reality show);
- Cum ajungi la un reality format care sa fie relevant local, dar si cu potential international
- Despre Game Shows si secretele vanzarii unui format pe piata internatională – Tim Crescenti, Owner of Small World IFT and Entertainment Consultant
Cine este invitatul special Tim Crescenti:
Tim Crescenti conduce compania Small World IFT si este considerat un adevarat guru in lumea formatelor internationale. A batut lumea in lung si-n lat in cautarea de formate interesante si a lansat zeci de showuri pe toate continentele. I-am vorbit despre ce dorim sa facem la targul de programe de la Cannes in toamna, MIP COM, si ne-a venit in intampinare oferindu-se sa participle la workshop.
Crezi ca poti avea idei de emisiuni mai bune decat cele pe care le vezi acum la televizor? Crezi ca Romania poate sa exporte creativitate si in domeniul televiziunii, nu doar sa cumpere formate internationale?
Ai vrea sa afli cum se ajunge de la o idee la un format de televiziune? Vrei sa descoperi istoria primelor formate romanesti vandute in strainatate? Vrei sa te intalnesti cu un distribuitor international? Atunci workshopul acesta este croit pentru tine! INSCRIE-TE la [email protected]!

NU UITA. Postează un comentariu la acest articol în care precizezi domeniul în care lucrezi şi/sau motivul pentru care doreşti să participi şi poţi câştiga unul din cele trei locuri gratuite la curs.

Pe lângă cele trei locuri gratuite ale câştigătorilor, reducerea de 10% este garantată pentru toţi participanţii la concurs.

GALERIE FOTO:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Claudiu Mihalache Claudiu Mihalache
    Lucrez in HR si am cateva idei de emisiuni de mult timp si cred ca cel putin una s-ar putea tranforma intr-un show de succes atat la noi cat si peste hotare. Acesta oportunitate mi-ar da posibilitatea sa le expun oamenilor care pot da viata unor noi show'uri de care foarte multi oameni se vor bucura si le vor aprecia.
  • Alexandra Alexandra
    Sunt telespectatoare şi curioasă cum reuşesc unii să îi ţină pe alţii câte patru ore odată în fața televizorului. Aceeași emisiune, sezoane diferite. E un mister pe cale să îl deslușesc cu ajutorul vostru.
  • Mirela Mirela
    Sunt Mirela, iar de 16 ani am "trecut" prin radio, presa scrisa, film si tv (de la stiri la emisiuni). Acum fac marketing si PR. Cred ca atitudinea este cea care lipseste in tot ce am vazut formate produse sau importate in Romania. Iar eu sunt un om cu muuuuulte idei si... Am atitudinea corecta! Nu prea am timp, dar rezolvam noi cumva ;-)
  • Vasile Alexandru Vasile Alexandru
    Buna sunt activist civic si consider ca in Romania nu exista un format care sa promoveze cu adevarat spiritul civic si altruismul. Nu promoveaza oameni care sar in ajutorul semenilor sai.
  • Raluca Raluca
    Sunt PR intr-un grup de publicitate. Am lucrat in presa 4 ani de zile. Imi doresc sa iau parte la un astfel de curs, sa stiu care sunt pasii unei productii TV de asemenea anvergura si sa gandesc strategii inovatoare alaturi de profesionistii acestui trust, pentru ca astfel de productii sa atinga un target cat mai mare.
  • Madalina Cotorceanu Madalina Cotorceanu
    Buna! Studenta la Jurnalism , in cadrul Universitatii Bucuresti, imi doresc sa pun in practica toate ideile pe care le-am avut atunci cand am intrat la aceasta facultate. Vreau sa lucrez in televiziune, pentru a aduce o gura de prospetime in mass-media romaneasca. Merg pe principiul" young, fresh and new" si aceasta este cea mai buna oportunitate pentru a intra in contact cu domeniul televiziunii. Sunt Madalina si vreau sa obtin un loc la acest curs!
  • Mihaela Mihaela
    Buna ziua!
    Vreau sa particip la acest workshop pentru ca facultatea pe care o voi termina anul viitor (Cibernetica) ma ajuta sa lucrez cu un volum mare de date, sa analizez afaceri, investitii . In plus activitatile mele extrascolare precum voluntar in AIESEC, ma ajuta sa imi dezvolt abilitatile de leadership pentru a putea fi un bun producator de emisiuni (ceea ce imi doresc sa fac in viitor) si a avea o privire de ansamblu asupra unor evenimente.
    Mentionez ca urmez si cursuri la o scoala privata de televiziune,sectia editorial-artistic.
    Acest loc gratuit imi ofera o sansa nepretuita!
    Va multumesc anticipat!
  • Radu Vintila Radu Vintila
    Salutare, lucrez de 11 ani in televiziune si la unele dintre aceste formate chiar am lucrat! Sunt intr-o continua cautare de idei noi si provocatoare, intr-o continua cautare de formate care sa-mi testeze limitele. Iar asta cred ca este ocazia perfecta! Va multumesc!
  • Ioana Popa Ioana Popa
    Buna! Sunt in ultimul an la un master, in domeniul publicitatii. Asta, dupa ce am absolvit o facultate de jurnalism.
    Ceea ce ma incanta la acest workshop este faptul ca ai ocazia sa vorbesti cu oameni care chiar lucreaza in domeniu. Sunt tare curioasa cum isi justifica anumite alegeri pe care le-au facut in cadrul unor formate de televiziune. Adesea, aceste alegeri au fost gresite, din punctul meu de vedere. Chiar vreau sa descopar care este mecanismul dupa care ei se ghideaza atunci cand fac anumite emisiuni.
  • Vasile Constantin Vasile Constantin
    Lucrez in consultanta psihologica, cu ceva experiente trecute in televiziune. Cred ca sunt un om creativ, posed idei pe care le pot imbunatati si imi doresc sa revin in televiziune, motiv pentru care cred ca acest workshop ar fi un pas in fata catre aceasta dorinta a mea.
  • Mihai Mihai
    Bună, studiez jurnalismul si mi-aș dori foarte mult să particip la acest curs pentru ca e ceea ce mi-am dorit să fac mereu: televiziune.
  • Adrian Andrei Oltean Adrian Andrei Oltean
    Montez ştiri. Şi emisiuni. Deseori, şi grafica lor. Şi asta, de muuuult timp... Am vrut de multe ori să renunţ... inclusiv la televiziune... da` parcă-i un făcut, cu microbul ăsta... nu se lasă el de mine aşa uşor. Emisie am făcut, teren am făcut, live am făcut... eh, p-asta încă n-am făcut-o... asta cu producerea unei emisiuni, de la hârtie la lumini, de la echipă la cazarea invitaţilor... cum aflu dacă a venit şi vremea asta?
  • Neculai Pitrop Neculai Pitrop
    Eu sunt Neculai, un mare fan al echipei de producatori Marius Toader si Monica Senchiu. Intr-o zi vreau sa ajung ca ei....de aceea imi doresc sa particip la acest curs (concurs). Multumesc.
  • Horia Stanulescu Horia Stanulescu
    Lucrez in domeniul televiziunii (story-editor la cel mai longeviv show matrimonial din Romania), iar cel mai puternic motiv, pentru care vreau sa particip la acest workshop, este dorinta mea de explorare a emotiilor umane prin limbajul televiziunii.
  • Constantin Constantin
    Sunt student la o scoala privata de televiziune. Ma inscriu in acest concurs deoarece am o super idee de format TV, care poate fi realizata in orice tara. Sunt convins ca va avea succes si ca sunt sanse sa fie cumparata si de industria americana de film.

Trimite un comentariu

sus