Skip to main content

Câştigătorii Superscrieri. Casa Jurnalistului, patru premii

 

Casa Jurnalistului a câştigat patru premii la cea de-a cincea ediţie a premiilor Superscrieri. Premiul cel mare a fost câştigat de Ştefan Mako pentru reportajul "Procesul", publicat pe platforma online Casa Jurnalistului.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, lista câştigătorilor Superscrieri ediţia V.

CASTIGATORII PREMIILOR I - in valoare de 500 de euro fiecare (sustinute de Orange Romania, FAN Courier, FriendsTBWA si SPV Legal - societate profesionala de avocati):

SUPERSCRIEREA ANULUI (premiul cel mare, in valoare de 1000 de euro, sustinut din donatii private de catre comunitatea Romanian Business Leaders) a fost castigata de Stefan Mako, pentru reportajul „Procesul” publicat pe platforma online Casa Jurnalistului.

PREMIUL JURIULUI - in valoare de 400 de euro (adunat din taxa de inscriere in concurs), a fost impartit intre doi autori anul acesta: Mihai Munteanu, pentru documentarul de investigatie transfrontaliera „Asasin in lege”(realizat impreuna cu RISE Project Romania si Moldova) si Laurentiu Colintineanu – pentru international reporting in multiple formate: storytelling, audio, video, fotografie.

Locurile II si III au mers catre: Vlad Stoicescu (dela0.ro), Vlad Ursulean & Lina Vdovii (Casa Jurnalistului) – reportaj, Cristian Delcea (Adevarul), Ani Sandu (Decat o Revista) – portret, Mircea Restea, Alexandra Dinca (Fotojurnalism).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniela Antohi Daniela Antohi
    interesant!

Trimite un comentariu

sus