Skip to main content

DERAPAJ. Mădălin Ionescu, pus şi el la punct de Raed Arafat pentru că discută teorii ale conspiraţiei: „Cei care comenteaza acest lucru cu numarul decedatilor nu sunt normali"

 
madalin ionescu
madalin ionescu

Raed Arafat a intervenit încă o dată într-o emisiune TV pentru a le atrage atenţia moderatorilor să nu mai răspândească teorii ale conspiraţiei. Aseară, a intrat în direct la WowBiz, cu Mădălin Ionescu, după ce miercuri i-a pus la punct pe moderatorii emisiunii Vorbeşte lumea, de la Pro TV.

Publicitate

Cei care comenteaza acest lucru cu numarul decedatilor nu sunt normali. Trebuie sa fim foarte atenti ce manipulari se fac", a atras atenţia Raed Arafat în emisiunea de la Kanal D. "E o mascaradă care nu are absolut niciun rost", a spus Arafat.

Ce a dus la această reacţie?

Informaţii despre faptul că ar fi fost mai multe victime la incendiul din Colectiv au ajuns şi la emisiunea-tabloid WowBiz de la Kanal D.

Postul a difuzat un interviu cu un presupus cadru medical, care a vrut să-şi păstreze anonimatul, şi care spune că de fapt în incendiu au murit 63 de persoane, iar oamenii „şi-au îngropat copiii sub ameninţări politice”. Interviul a fost difuzat aseară, cu o persoană care stătea în umbră pentru a nu fi recunoscută. La emisiune a mai fost invitat şi Christian Sabbagh, unul dintre jurnaliştii care au ajuns pe 30 octombrie la locul tragediei.

Secretarul de stat Raed Arafat a intrat în direct prin telefon pentru a lămuri situaţia.

Cei care comenteaza acest lucru cu numarul decedatilor nu sunt normali. Trebuie sa fim foarte atenti ce manipulari se fac. Aceasta persoana, daca vorbeste adevarul, va trebui sa se duca la procuratura imediat. Acum sa mearga la Parchet", a spus Arafat în emisiune.

„Chiar cred că suntem într-o mascaradă cu chestiunea asta şi e o mascaradă care nu are absolut niciun rost”, a mai adăugat acesta vizibil enervat.

Este a doua oară în această săptămână când Raed Arafat intră în direct la o emisiune pentru a dezminţi informaţii.

O situaţie asemănătoare a avut loc şi miercuri, la emisiunea Vorbeşte lumea de la Pro TV. Atunci, Raed Arafat a intrat în direct prin telefon şi i-a pus la punct pe moderatori: “în primul rând, când se fac acuzaţii, este normal să fie întrebat şi cel acuzat, mai ales în emisiuni care au audienţă”, i-a apostrofat Arafat, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    "Stirea" era rostogolita chiar si de catre acoperitul Turcescu.M-am saturat de circul folosit de unii pentru audienta,oribili oameni.Uite cum un om capabil si care isi face treaba sta sa isi piarda timpul cu mizerii.Nu exista pedepse pentru propagarea cu buna stiinta a unor informatii nereale care pot afecta functionarea unor institutii ? CNA ce face ? Sau mai bine direct parchetul ?
  • alex2 alex2
    Am vazut putin, m-a enervat Medelin si apoi am mutat. Arafat le-a zis sa se duca la procuratura daca au dovezi sau presupusul medic, care apare in umbra in cadru, sa-l contacteze personal. Ei au refuzat orice varianta, cica de teama, si au continuat cu tot felul de bazaconii pana tarziu in noapte. Era o facatura toata emisiunea, totul pentru audienta.
  • ștefan ștefan
    Mădălin aluat știrea dela unsite obscur nationalist.ro acolo am văzut eu pseudo știrea.

Trimite un comentariu

sus