Skip to main content

Dobro a rămas fără matinalul de la Gold FM. De miercuri nu mai e on air

 

„În urma câştigării concursului de licenţe cu Guerrilla, conducerea Gold FM ne-a înştiinţat pe toţi trei ca Dobro Show se opreşte de mâine”, a anunţat Mihai Dobrovolschi pe pagina sa de Facebook. „Pana la repornirea emisiei Guerrilla vor trece probabil vreo doua luni de zile. Sunt formalitati de indeplinit, termene legale, autorizatii de obtinut. Vom fi din nou cu voi in eter cat se poate de repede.”, a mai adăugat acesta.

Publicitate

Matinalul de la Gold era realizat de Mihai Dobrovolschi, Matei Oprina şi Gilda Comârzan.

Reamintim că, ieri, Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, la concursul de frecvenţe, să acorde Radio Guerrilla un număr de şapte licenţe, printre care şi cea din Bucureşti.

Mihai Dobrovolschi, unul dintre acţionarii societăţii Radio Guerrilla SRL care deţine licenţele, a declarat într-un interviu pentru paginademedia.ro că speră să relanseze Guerrilla până la sfârşitul lunii ianuarie 2016.

Mesajul integral, în continuare:

Dragi toti, In urma castigarii concursului de licente cu Guerrilla, conducerea Gold FM ne-a instiintat pe toti trei ca Dobro Show se opreste de maine. Am fi vrut, asa cum facem in fiecare dimineata, sa impartasim emotiile intense de astazi pe care, stiu, multi le-ati avut. Din pacate, aflat in legatura asta cu voi de ani si ani de zile, uit ca exista si formalitati organizatorice. Respectam decizia Gold Fm de a-si reorganiza cum crede de cuviinta programul, in acelasi timp nu vreau sa credeti ca “ne-am vazut cu sacii in caruta” si am intrat in vacanta fara sa va salutam macar. Dincolo de asta, uitandu-ma in urma, vreau sa multumesc mult celor de la Gold pentru toleranta pe care ne-au aratat-o, pentru matinalul care ne-a ajutat sa ramanem alaturi de voi si sa tinem vie flacara unui spirit care, uite, azi a invins. Au fost momente cand orice alt radio ne-ar fi scos de pe post si stiu asta. Multumim! Pana la repornirea emisiei Guerrilla vor trece probabil vreo doua luni de zile. Sunt formalitati de indeplinit, termene legale, autorizatii de obtinut. Vom fi din nou cu voi in eter cat se poate de repede. Va multumesc din inima pentru dorinta sincera ca Guerrilla sa revina, pe care am simtit-o, azi mai mult ca oricand, din sutele de mesaje si zecile de mii de ganduri bune. Vom folosi pauza pentru a aduna energie si a va aduce un matinal mult imbunatatit. Guerrilla este Moda Noua! Cu drag, Dobro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cel care il uraste pe cel ce va iubeste cel care il uraste pe cel ce va iubeste
    bine ca aveau dobro & echipa voci memorabile si multe prostii de spus... cat despre muzica... hai sa recunoastem cu totii ca playlistul gold fusese infestat cu mult prea multe mizerii marca guerrilla. #unitisalvalgoldfm
  • Mihai Valentin Mihai Valentin
    Sper ca "Cel ce va iubeste" sa stie ce "vorbeste" :))) De cand asteptam momentul asta, Gold-ul se elibereaza de sub ocupatia straina ce l-a guvernat in ultimul an. Redevine liber. Muzica buna traieste mai mult.
  • nerabdatorul nerabdatorul
    E mai bine asa. In ultimul an la Gold auzeai 2 melodii bune si 10 mizerii pe ora. Ma rog, erau 3 melodii bune in programul Alinei care parca se scuza cand punea o melodie buna in plus. Sa preferi sa dai mizerii de remake-uri in loc de piesele originale, asta inseamna sa n-ai treaba cu muzica.

    Exemple din playlistul nenorocit de echipa Guerilla:
    - Cypress Hill - Hits from the Bong in loc de Dusty springfield - Son of the preacher man
    - Stereophonics - Sexy thing (live) in loc de Hot Chocolate
    - In loc de Barry White o infectie de la Fun Lovin' Criminals
    - etc, etc
    Muzica buna la ei incepe dupa anii 90...
    Sper ca Goldul sa revina la playlistul anterior.
  • Cel ce va iubeste Cel ce va iubeste
    Eu ma bucur cel mai tare pentru voi dragi ascultatori de Gold.
    Acum o sa puteti sa ascultati Celine Dion si Demiss Roussos toata ziua in compania dragei de Raluca Moianu si al celorlalti oameni de radio cu voce memorabilia si cu extraordinar de multe lucruri interesante de spus.
    Sa savurati cu placere.
  • T-Rex T-Rex
    Dobro e cel mai slab om de radio. E egocentrist, nu are voce memorabila, are trăiri care nu intereseaza pe nimeni si nu stie muzica... Dar e un produs tipic al media ultimului deceniu.
  • altu altu
    uraaaaa! este primul pas spre vechiul gold, pe care-l asteptam inapoi de un an de zile. greatest hits 96.9
  • 2 sides 2 every story 2 sides 2 every story
    Nu vreau sa insinuez nimic, dar as fi curios sa aud si varianta celor de la Gold FM despre ruptura asta brusca.
  • unu unu
    Thank God !
    Si asa se plangea prea mult cat de obosit e .... duca-se !

Trimite un comentariu

sus