Skip to main content

Fără Măruţă astăzi pe Pro TV. Regim de breaking news pentru postul generalist

 
Pro TV
Pro TV

Pro TV s-a comportat zilele acestea aproape ca un post de ştiri, cu multe ediţii speciale pe lângă emisiunile deja programate. Astfel, după anunţul demisiei lui Victor Ponta şi a Guvernului, Pro TV şi-a prelungit programul de ştiri de dimineaţă cu încă o oră, faţă de programul obişnuit 7.00 - 10.30.

Publicitate

Dimineaţa Ştirile s-au terminat aproape de prânz. Programul Pro TV a mai fost întrerupt pentru ştiri la fiecare ieşire publică a oficialilor.

După amiaza, Pro TV a renunţat la una dintre emisiuni. După ora 17.00, când preşedintele Iohannis a făcut declaraţii legate de demisia premierului, ştirile Pro TV nu s-au terminat la şi jumătate ci au continuat în regim de breaking news, cu Cristian Leonte moderator al serii. Pe acest interval era de obicei emisiunea La Măruţă, care astăzi nu a mai fost pe post.

Pe Antena 1, subiectul zilei a fost tot incendiul din clubul Colectiv şi efectele acestuia. Emisiunea Acces Direct a fost în grilă discutând despre ştirile zilei. În timp ce în studioul Simonei Gherghe se discuta despre faptul că, potrivit unui specialist, „carnagiul putea fi evitat”, într-o fereastră rulează imagini din Piaţa Universităţii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    asa a fost tot weekendul inainte sa se dea Filmele de Weekend. oricum e mai bine fara jegul de maruta.
  • Petre Petre
    Păi parcă era protv news , acum mai emite pe voyo.ro tot asa stiri exclusive. Oricum pro tv este tare pe pr. Iar antena o copie nereușită degeaba are acel slogan ca fundați mereu aproape, parcă tot gandește liber e mai bun

Trimite un comentariu

sus