Skip to main content

FOTO-VIDEO. Doi membri CNA au apărut cu mesaje pe birou: „Membru CNA nejudecat penal”. Angajaţii strâng semnături prin care se cere demisia Laurei Georgescu

 
CNA 5
CNA 5

Doi membri CNA, Valentin Jucan şi Florin Gaberea, cer demisia Laurei Georgescu din funcţia de preşedinte al instituţiei.

Publicitate

Şedinţa CNA a fost blocată după ce Valentin Jucan a difuzat o înregistrare de la protestele din ultima săptămână. Jucan a propus blocarea şedinţelor CNA până când Laura Geogescu va demisiona din funcţie. „Blocarea şedinţelor până la retragerea Laurei Georgescu sau până la dizolvarea consiliului. Nu mă interesează să mi păstrez mandatul cu preţul păstrării Laurei Georgescu în consiliu”, a mai spus Jucan. „Ori plecăm toţi acasă, ori Laura Georgescu.”

Monica Gubernat, membru CNA, cea care conduce şedinţa de astăzi, a propus găsirea unei soluţii comune pentru „un protest închegat”

Florin Gabrea – „Am întrebat dacă fiecare membru este de acord să şi exprime public dacă este de acord ca doamna Georgescu să-şi dea demisia.

Lorand Turos, membru CNA – „Demisia e un act unilateral. Nu contează dacă sunt eu sau nu de acord. Există posibilitatea demiterii preşedintelui.”

UPDATE.  După ce şedinţa a fost reluată, membrii au continuat să dezbată subiecte, să audieze şi să voteze având pe fundal audio de la manifestaţiile de stradă la care se striga „Demisia”, „Colectiv”, „Ieşiţi din casă dacă vă pasă”, „Jos Parlamentul”.

UPDATE. Pe holul CNA se strâng semnături prin care se cere demisia Laurei Georgescu. Până la ora publicării acestui articol, un număr de 22 de angajaţi şi trei membri CNA: Florin Gabrea, Valentin Jucan şi Răsvan Popescu.

UPDATE . Florin Gabrea a apărut cu două mesaje pe birou: „Părinţi: daţi copiilor o şansă de a putea fi mândri de voi”. „Membru CNA nejudecat penal”.

UPDATE. Până la această oră, au semnat 32 de angajaţi din cei 103, câţi sunt la Bucureşti. La aceştia se adaugă şi 4 din cei 11 membri CNA: Florin Gabrea, Răsvan Popescu, Valentin Jucan şi Dorina Rusu.
CNA 3

CNA 4
Mesaj, pe uşa CNA

CNA_1

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    CNAul se transformă, dese ori, într-un fel de Consiliul Provizoriu de Uniune Națională...doar ca sedințele CPUN erau televizate...La CNA, ei se ceartă între ei, spre deliciul ”publicului”...

Trimite un comentariu

sus