Skip to main content

Klaus Iohannis şi Elena Udrea, cei mai comentaţi politicieni în weekend, cu mesaje legate de antentatele de la Paris

 
klaus iohannis_wall-street
klaus iohannis_wall-street
Actualul preşedinte Klaus Iohannis, Elena Udrea, Victor Ponta şi Traian Băsescu au adunat cele mai multe comentarii la postările de pe Facebook, în acest weekend. Postările au fost legate de atentatele de la Paris de la sfârşitul săptămânii trecute.
Publicitate
Selecţiaa fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe facebook din rândul unei anumite categorii. Pentru ziua de ieri, selecţia a vizat categoria Politica:

1. Pagina oficiala a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. 2.306 comentarii la mesajul:

Am primit cu durere şi consternare ştirea privind atacurile teroriste sângeroase care au avut loc la Paris şi au îndoliat întreaga lume. Îmi exprim, în numele meu şi al poporului român, solidaritatea cu autorităţile de la Paris şi cu naţiunea franceză. Aceste atacuri barbare, care au secerat vieţile a zeci de oameni nevinovaţi, trebuie să fie un semnal pentru întreaga comunitate internaţională: să arătăm şi mai multă determinare în combaterea terorismului şi în apărarea valorilor umanităţii. Dumnezeu să-i odihnească pe cei dispăruţi şi să-i aibă în grijă pe cei răniţi!

2. Pagina oficiala a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. 1.642 comentarii la mesajul:

În tragedia de azi-noapte din Paris şi-au pierdut viaţa doi cetăţeni români. Din nou, sufletele noastre sunt în doliu şi vă cer tuturor să rămânem uniţi şi solidari. Familiilor îndoliate le transmit toată compasiunea mea.

3. Pagina oficială a Elenei Udrea. 1.329 comentarii la mesajul:

Cateva coincidente.

Atacul de la Paris a inceput la aproximativ 21.30 ora Frantei ( adica ora 22.30 in Romania ), incendiul de la Colectiv a inceput la 22.32.

Ambele in noaptea de vineri spre sambata. La Paris atacul s-a dat asupra Clubului Bataclan unde avea loc un concert rock. In Clubul Colectiv, la fel. I

maginile catastrofelor sunt aproape identice.

4. Pagina oficială a fostului premier Victor Ponta. 1.263 de comentarii la noua poză de la profil.

5. Pagina oficiala a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu. 953 de comentarii la mesajul:

În Europa avem o singură soluţie: uniţi fără rezerve împotriva islamismului terorist.

Repatrierea imediată a celor care au invadat Europa în acest an, consolidarea şi închiderea frontierelor UE pentru migranţii musulmani printre care se strecoară grupări teroriste sunt o necesitate imediată.

Să scoatem în stradă forţe antiteroriste după ce zeci de cetăţeni europeni sunt ucişi cu cinism în inima UE nu este o dovadă că ne putem apăra cetăţenii împotriva flagelului terorist.

OAMENI BUNI, înţelegeţi că războiul terorist s-a mutat pe teritoriul Uniunii Europene.

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
Facebrands logo

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus