Skip to main content

Liviu Mihaiu îşi reia pentru o seară emisiunea "Între bine şi rău", la TVR, cu Pătraru invitat. Emisiunea vine în contextul tragediei din clubul Colectiv

 
Liviu Mihaiu
Liviu Mihaiu

Liviu Mihaiu revine la TVR 1 pentru o seară cu emisiunea "Între bine şi rău", într-o ediţie specială dedicată tragediei din clubul Colectiv. Dragoş Pătraru care şi-a suspendat emisiunea în această seară va fi invitatul lui Mihaiu în platoul TVR.

Publicitate

Emisiunea va fi difuzată în această seară în intervalul 21.00 - 23.00 şi va avea ca temă "'Merge şi-aşa!' versus 'Aşa nu mai merge!'", potrivit unui anunţ făcut de Liviu Mihaiu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Mihaiu, emisiunea din această seară de la TVR 1 va fi "despre tragedia colectivă prin care trecem. Despre tragedia 'ca-n filme' a unei generaţii.."

În iunie 2014, Televiziunea Română a întrerupt colaborarea cu Liviu Mihaiu, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Ultima ediţie a emisiunii sale, “Între bine şi rău“, a fost difuzată de TVR 1 pe 26 mai 2014.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Emil Emil
    Va rog sa discutati putin pe platou si despre a avea sau NU drept de utilizare a focului deschis si mai ales artificii in spatii inchise, mai graveste ca sunt localuri publice, este inadmisibil, de aici pleaca foarte multe necazuri, nu esti pregatit si dezastrul este mai aproape decat te astepti. Daca vedeti sau ati vazut alte locatii sa nu zic cluburi, si acestea aveau/au aceleasi obiceiuri in organizari de asemenea evenimente. Pe youtube se vede clar ca si in clubul ce este acum in discutie au mai avut loc concerte organizate de asemenea gen pe spatiul, priviti aici https://youtu.be/M-E-iM4xURE. Multumesc, preventia este de baza.

Trimite un comentariu

sus