Skip to main content

Liviu Mihaiu şi Cristina Guseth, printre cei 18 care participă la consultările de la Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier

 
Liviu Mihaiu
Liviu Mihaiu

Jurnalistul Liviu Mihaiu şi Cristina Guseth, directorul Freedom House România, fundaţia care organizează concursul Tânărul Jurnalist al Anului, participă la consultările de la Palatul Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier.

Publicitate

Printre cei invitaţi la consultări se mai numără Sorin Ioniţă, presedintele Expert Forum, Nicuşor Dan, activit şi fost candidat independent la primăria Capitalei, dar şi reprezentanţi ai unor organizaţii precum Centrul Roman pentru Politici Europene (CRPE), Grupul pentru Dialog Social ( GDS) Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate (ARCEN), si Asociatia Pro Infrastructura.

Liviu Mihaiu a anunţat pe Facebook că va participa la consultări şi a enumerat câteva motive pentru care a acceptat invitaţia venită de la Cotroceni.

"Mă ‪#‎duc‬! din următoarele motive:
1. reprezint un un mediu foarte ostracizat : societatae civilă organizată profesional şi presa. două domenii faţă de care Statul s-a comportat subversiv şi ostil, făcând tot posibilul să le ocupe.
2. Reprezint mai degrabă Piaţa Universităţii 1990, loc in care am manifestat importiva sistemului aşa cum fac cei de azi, copiii celor care au luptat la Revoluţie şi au fost alergaţi pe străzi la Mineriade..
3. Am fost prezent in '89, cu arma-n mână la Revoluţie şi ştiu exact cine-a deturnat-o din mâinile cetăţenilor transformând Ro intr-un stat captiv.
4. Am 25 de jurnalism in care am scris mii de pagini de anchete despre corupţia politico-adminitrativă
5. N-as vrea ca azi la Cotroceni să fie numai uniformele societăţii "civile" de casă a sistemului, cei care au militat pentru introducerea legilor Big Brother(
6. Mi-au cerut-o mai mulţi oameni zilele trecute şi mă duc să-i reprezint pe cei care se simt nereprezentaţi. amin", a scris Liviu Mihaiu pe pagina sa de Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • neica neica
    intr-adevar... mihaiu lipsea de acolo. ori consilierii lui iohannis sunt imbecili, ori sunt rau intentionati. jigodia aia de oportunist nu avea ce cauta acolo. chiar daca are vorbele la el
  • doru manciu doru manciu
    mai lipseau dragos patraru, mircea dinescu, iulia popovici, mihaela dragan.
  • Nerabdatorul Nerabdatorul
    Ce cauta freedo house, oficina soros?
  • Radhamess Radhamess
    Nimeni de la Antena3? Chiar nimeni? Antena3 e aici?
  • alex2 alex2
    Domnul fost guvernator al Deltei se crede proaspat in politica.
  • Corsar Corsar
    Adică sa înțeleg ca sunt reprezentat de omul lui ponta??????? Pelicanul pitic care a supt de la toată lumea???? Cam prost reprezentant sunt.... Oare marele mut chiar înghite orice????

Trimite un comentariu

sus