Skip to main content

Marius Tucă este on air şi realizează de astăzi matinalul Smart FM, post pe care îl deţine

 
Marius Tuca la Nocturne_5789
Marius Tuca la Nocturne_5789

Jurnalistul Marius Tucă a ajuns şi la radio. Jurnalistul prezintă, din această dimineaţă, matinalul Smart FM, post radio pe care l-a preluat recent, potrivit unui anunţ de pe site-ul mariustuca.ro.

Publicitate

„Bună dimineaţa, numele meu este Marius Tuca şi o să ne întâlnim de acum în fiecare dimineaţă pe Smart FM, pe 107.3”, se arată în articolul de pe site-ul jurnalistului. În prima emisiune, s-a discutat despre cauzele tragediei petrecute în Clubul Colectiv şi despre implicaţiile pe care acest eveniment le-a produs în societate.

Reamintim că Marius Tucă a preluat în octombrie postul Smart FM, care a fost al regretatului Valentin Nicolau, fost preşedinte TVR şi proprietarul editurii Nemira, după cum Paginademediar.ro a scscris AICI. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat trecerea acţiunilor societăţii care deţine Smart FM Postul de radio are în structura actuală acţionar unic pe Nicolau Vichi Angelica, soţia regretatului Valentin Nicolau. După modificarea acţionariatului societăţii, vor intra Tucă Marius, cu 99,0196%, respectiv, Tucă Neguţa – 0,9804%. Reamintim că Valentin Nicolau a încetat din viaţă în luna ianuarie a acestui an, la vârsta de 54 de ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • paula ciubotaru paula ciubotaru
    Asta da bucurie. De mult asteptam revenirea lui Marius Tuca. Multumim ca iti pasa de Romania, Marius.
  • Cititor Cititor
    Punctuatia articolelor dumneavoastra ar trebui verificata mai des...

Trimite un comentariu

sus