Skip to main content

O ştire de pe Adevărul despre dispariţia unei plaje în urma unui cutremur puternic, cel mai distribuit articol

 

Publicitate

CLASAMENT.O ştire publicată de Adevărul.ro despre dispariţia uneia dintre cele mai frumoase plaje din lume în urma unui cuntremur a fost, ieri, cel mai distribuit articol pe Facebook.

Insula grecească Lefkada a rămas fără una dintre cele mai frumoase plaje ale sale în urma unui cutremur puternic produs pe 17 noiembrie.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri sunt două articole apărute pe Gândul.info şi unul pe HotNews.ro. Gândul a atras multe distribuiri cu un articol despre atacatorii din Paris şi cu unul despre o lege care ar închide centrul vechi şi cinematografele care reprezintă un pericol pentru bucureşteni.

Un articol de pe HotNews.ro despre legea care obligă supermarketurile să doneze alimentele aflate aproape de data de expirare a fost al doilea cel mai distribuit material pe Facebook dintre site-urile de ştiri.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Adevărul. Una dintre cele mai frumoase plaje din lume a dispărut în urma unui cutremur puternic

- 1247 share-uri

2. HotNews.ro. Proiectul de lege care obliga supermarketurile sa doneze alimentele aflate aproape de data expirarii a trecut de Senat

- 221 share-uri

3. Gandul.info. Atacatorii din Paris ar fi fost drogaţi cu o substanţă dezumanizantă. Supravieţuitorii au povestit cu groază cum se comportau teroriştii

- 151 share-uri

4. Gandul.info. Legea care ÎNCHIDE Centrul Vechi. HARTA cluburilor, restaurantelor şi cinematografelor, pericol public din Bucureşti

- 150 share-uri

5. Digi24. Bomboane de ciocolată cu ţuică de prune

- 125 share-uri

Facebrands logo
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus