Skip to main content

Oana Zamfir a revenit la Digi24 la nici două săptămâni după ce fusese scoasă de pe post

 
Oana Zamfir
Oana Zamfir

REVENIRE. Prezentatoarea Oana Zamfir de la Digi24 a revenit la jurnalul de ştiri de pe tronsonul 10.00 - 12.00, la nici două săptămâni după ce fusese înlăturată de pe sticlă. Aceasta a ieşit miercuri, 21 octombrie, după ce l-a întrebat pe Marian Munteanu, liderul studenţilor la începutul anilor 90, extrem de activ la manifestaţiile din iunie 1990, dacă a fost în Piaţa Universităţii în acele zile.

Publicitate

Întrebarea Oanei Zamfir a creat un val extrem de dur de reacţii în social media la adresa prezentatoarei TV, motiv pentru care conducerea postului a decis să o scoată de pe post, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

La momentul respectiv ea a fost înlocuită de Roxana Lăzărescu, care până la momentul respectiv acoperea ştirile de weekend.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Quasb Quasb
    Tara lucrului bine facut.
  • Danny Danny
    Ma bucur ca aceasta fata a fost reabiltata si pusa din nou pe post, o urmaream si inainte de episodul cu dl. Munteanu si imi placea cum isi face emisiunea. A fost o greseala pe care a facut-o, intr-adevar, insa, nu merita sa fie data afara pentru ea.
  • mmk mmk
    Sincer, habar nu aveam cine e Marian Munteanu, pana sa apara acest "scandal".
    Deci good job doamna Oana Zamfir!
  • Tux Tux
    O veste buna pentru fanii Oanei Zamfir :) digi ar fi pierdut daca ar fi renuntat la ea.
  • binggle binggle
    vai ce zarva a facut lumea ca a facut fata o gafa,
  • geo geo
    A revenit, de vreo două zile.
    Deși eu recomandasem șefilor de la Digi 24 să o trimită vreo două săptămâni pe teren, să facă muncă de reporterie. Dar ea, bine mersi, probabil, a primit vreun concediu de odihnă.
  • quasimodo quasimodo
    mai terminati ca fata e chiar ok. a facut o gafa, nici macar una uriasa, amuzanta in cel mai rau caz si a fost facuta cu ou si cu otet.
  • Raluca Raluca
    Interesant dar e ok tipa.

Trimite un comentariu

sus