Skip to main content

Pauză de Capatos, Mădălin Ionescu, Las Fierbinţi şi Dragoş Pătraru, în această seară

 
dan-capatos-un-show-pacatos
dan-capatos-un-show-pacatos

În această seară, a treia de doliu naţional, mai multe programe obişnuite ale posturilor generaliste nu se vor regăsi în grila de programe. Principalele emisiuni tabloid Un show păcătos şi WowBiz  vor face astăzi o pauză. Dan Capatos şi Mădălin Ionescu lipsesc de la Antena 1 şi Kanal D.

Publicitate

Postul public, TVR 1, a renunţat pentru o zi la emisiunea Starea Naţiei. Programul prezentat de Dragoş Pătraru este o emisiune de satiră şi a fost scoasă în semn de doliu naţional. În locul ei va fi Liviu Mihaiu, cu o ediţie specială a emisiunii Între bine şi rău.

Principala schimbare de pe Pro TV este legată de la Las Fierbinţi. În locul serialului de comedie vor fi difuzate Ştirile Pro TV. Departamentul de programe al Pro TV a decis să păstreze în această seară MasterChef ca într-o zi normală de luni.

La Antena 1 a fost scoasă din grilă pentru ziua de doliu naţional emisiunea Poftiţi de vă iubiţi, un show în care subiectul principal sunt nunţile.

La Kanal D, Wow Biz face o pauză. În locul show-ului prezentat de Mădălin Ionescu şi Adelina Pestriţu, postul turcesc va difuza o reluare a emisiunii de reportaje Asta-i România.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    Da este ok că au facut pauza antena 1 si kanald
  • Alex Alex
    Fiind oameni care nu vor iesi din sfera ignorantei si a ridiculitatii nu ma va mira daca vor face asta! Oricum ma bucur ca emisiunile astea de toata jena nu sunt difuzate in momente ca acestea!
  • Iulian Iulian
    Ma gandeam ca apare baubiz cand vor face breaking news cand leo se duce sa puna o lumanare, un interviu emotionant

Trimite un comentariu

sus