Skip to main content

PRESA DE AZI. Numirea noului prim-ministru, în ziarele de astăzi. Adevărul: "Cine e Dacian Cioloş, premierul desemnat"

 
Adevarul-11-11-2015
Adevarul-11-11-2015

Adevarul-11-11-2015Majoritatea ziarelor de astăzi au pe prima pagină articole despre Dacian Cioloş, noul premier desemnat de Klaus Iohannis. "Cine e Dacian Cioloş, premierul desemnat", titrează Adevărul pe prima pagină. Cotidianul scrie că Dacian Cioloş, fost comisar european pentru Agricultură, "va forma un Guvern complet tehnocrat, care va avea rolul de a depolitiza instituţiile statului".

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "Aşa cum a anunţat Evenimentul zilei în 22 octombrie. Dacian Cioloş, desemnat premier de Klaus Iohannis". Ziarul scrie că desemnarea lui Dacian Cioloş nu a mai luat pe nimeni prin surprindere, acesta fiind propunerea vehiculată pentru conducerea guvernului încă de acum trei săptămâni.

România liberă: "Provocările premierului desemnat Dacian Cioloş". Cotidianul scrie că "noul Executiv, care va fi format exclusiv din miniştri tehnocraţi, pare să aibă voturile necesare pentru a fi aprobat de Parlament, ţinând cont de poziţionările partidelor la negocierile de la Cotroceni".

Jurnalul Naţional: "Premierul (ne)surpriză al preşedintelui". Ziarul scrie despre primele declaraţii făcute de Cioloş după nominalizarea sa ca premier. "Voi face tot ce îmio stă în putinţă pentru a mă ridica la înălţimea încrederii care mi-a fost acordată", a spus Cioloş.

Puterea: "Arde la pompieri!". Ziarul scrie că procurorii DNA i-au reţinut pe George Matei şi Antonia Radu, ofiţeri-inspectori cu gradul de căpitan în cadrul ISU, în cazul incendiului din clubul Colectiv.

Gazeta Sporturilor: "Foc, foc! Fugiţi!". "Spaima teribilă din Colectiv continuă la terapie intensivă", scrie GSP. Ziarul de sport mai notează că "strigătele lui Alex Pascu, tulburat de un coşmar, i-a zdruncinat pe medici".

Caţavencii: "Înainte de a desemna noul premier, Klaus Iohannis a ţinut să se consulte cu poporul într-o baie de mulţime". Pe prima pagină apare în prim-plan Klaus Iohannis într-o cadă cu răţuşte, iar în planul din spate se află Dan Mihalache care doarme. "Dacă toţi oamenii ăia din Piaţă cer curăţirea clasei politice, nu putem să-i dezamăgim tocmai noi. Nu-i aşa Mihalache?... Mihalache, ce faci, mă, iar ai adormit?", spune Iohannis pe coperta ziarului de satiră.

Kamikaze: "Tehnocratul de care avem nevoie. Moise BORan de la biziDEI". Pe prima pagină apare patriarhul Daniel, alături de un grafic format din lumânări cu evoluţia "Parastasului Intern Brut".

Libertatea: "Piedone nu are autorizaţie ISU nici pentru propriile restaurante!". Tabloidul dezvăluie că două restaurante aparţinând copiilor fostului edil de la sectorul 4 funcţionează în ilegalitate, nefiind autorizate ISU, la fel ca în cazul clubului Colectiv.

Click!: "Averea lui Vadim, scoasă la mezat de soţie şi fete". Tabloidul editat de Adevărul Holding că familia Tribunului speră să obţină o mică avere de pe urma celor peste 300 de obiecte ce vor fi vândute în cadrul unei licitaţii.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

GALERIE FOTO.

  • RomaniaLibera-11-11-2015
  • Puterea-11-11-2015
  • Libertatea-11-11-2015
  • JurnalulNational-11-11-2015
  • GazetaSporturilor-11-11-2015
  • EvenimentulZilei-11-11-2015
  • Click-11-11-2015
  • Adevarul-11-11-2015
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • papleacă papleacă
    Majoritatea are, nu au.

Trimite un comentariu

sus