Skip to main content

PRESA DE AZI. Reţinerea fostului jurat TopChef, patronul Chocolat: "L-au făcut top-chef şi la DIICOT"

 
PRESA DE AZI. Reţinerea fostului jurat TopChef, patronul Chocolat: "L-au făcut top-chef şi la DIICOT"

Libertatea îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre Tudor Constantinescu, fostul jurat de la Top Chef şi patronul Chocolat, care a fost reţinut în această dimineaţă de procutorii DIICOT. "L-au făcut top-chef şi la DIICOT", titrează tabloidul editat de Ringier.

Publicitate

Libertatea mai scrie că "devenit celebru în cadrul unei emisiuni culinare de la Antena 1, Constantinescu a încheiat filmările pentru cel mai nou format cumpărat de Pro TV şi ar urma să apară din nou pe micul ecran în primăvară, dacă va reuşi să-şi dovedească nevinovăţia".

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte abordate de presa de astăzi.

Adevărul de weekend: "Spovedania ortacilor mânaţi la Mineriade: Foarte mulţi securişti acoperiţi au coabitat cu minerii din Valea Jiului". Ziarul a dedicat ediţia de weekend mărturiilor unor mineri care au participat la mai multe Mineriade. "Trei foşti mineri şi un fost inginer-şef miner, participanţi la patru din cele şase Mineriade, povestesc cum au decurs, din punctul lor de vedere, cele mai sângeroase evenimente din istoria postdecembristă a României", scrie Adevărul pe prima pagină.

Evenimentul zilei: "Povestea celor doi îndrăgostiţi care au scăpat miraculos din flăcări". Ziarul scrie povestea lui Radu şi Georgiana, doi tineri care au supravieţuit incendiului petrecut pe 30 octombrie în clubul Colectiv.

Jurnalul Naţional: "Combinaţia drog-HIV în creştere alarmantă". Cotidianul scrie că "în perioada 2008-2014 au fost internaţi în spital Victor Babeş aproximativ 600 de pacienţi cu infecţie HIV".

România liberă: "Bombele cu ceas din centrul Capitalei". Ziarul a realizat o analiză conform căreia "peste 93% dintre imobilele care au primit 'bulina roşie' de risc la cutremur au fost expertizate tehnic în urmă cu peste 15 ani".

Puterea: "Miguel Angel Castillo, astronaut NASA după scleroză multiplă!". Cotidianul scrie despre vizita făcută de Miguel Angel Castillo la Complexul Educaţional Lauder-Reut, la o clasă a IV-a.

Gazeta Sporturilor: "Lucian Bălan s-a sinucis ieri, la 56 de ani. A căzut o stea". Ziarul de sport a dedicat prima pagină fotbalistului care a jucat la Baia Mare şi Steaua.

Click!: "Gheorghe Zamfir şi fost nevastă îşi împart vinul, la divorţ". Tabloidul scrie că la opt luni de la divorţ, Cheorghe Zamfir şi Marie Noelle Boitel de Morisel încep bătălia pentru avere.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

GALERIE FOTO.

  • Puterea-13-11-2015
  • JurnalulNational-13-11-2015
  • GazetaSporturilor-13-11-2015
  • EvenimentulZilei-13-11-2015
  • Click-13-11-2015
  • Adevarul-13-11-2015
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus