Skip to main content

Prima TV, Adevărul, Click! şi Asociaţia Dăruieşte Viaţă au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru victimele incendiului din Colectiv

 
romania solidara
romania solidara

Prima TV, Adevărul şi Click! împreună cu Asociaţia Dăruieşte Viaţă au lansat campania România Solidară.

Publicitate

Campania îşi propune să vină în sprijinul victimelor tragediei din seara de 30 octombrie 2015, când în clubul Colectiv a izbucnit un incendiu în urma căruia 32 de tineri şi-au pierdut viaţa, iar alte peste 140 de persoane au fost rănite.

Campania România Solidară îşi propune să doteze spitalele cu tot ceea ce este nevoie pentru a oferi cel mai bun tratament pentru aceşti tineri şi pentru pacienţi cu afecţiuni similare.

Cei care doresc să se alăture campaniei România Solidară pot face donaţii în contul Dăruieşte Viaţa RO97INGB0000999903477197 – ING BANK sau prin SMS, la numărul 8824*.

Toate fondurile strânse prin intermediul acestei campanii vor fi folosite exclusiv pentru asigurarea tratamentelor răniţilor şi dotarea spitalelor cu tehnica medicală necesară.

Şi alte instituţii de media au lansat campanii de strângere de fonduri pentru victimele tragediei din Colectiv. Ştirile Pro TV au demarat o campanie umanitară împreună cu Crucea Roşie, cu genericul Nouă ne pasă, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Iar duminica seara, posturile de televiziune Intact (Antena 1, Antena Stars, Euforia TV, ZU TV si Antena 3) au difuzat simultan teledonul “Romani impreuna” prezentat de Dan Negru si Mihai Gadea. În urma teledonului s-au strâns peste un milion de euro pentru victimele incendiului de vineri seară din Colectiv, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi:

Teledonul televiziunilor Intact: s-au strâns peste un milion de euro pentru victimele tragediei din Colectiv

Pro TV şi Crucea Roşie, campanie umanitară pentru victimele tragediei din Clubul Colectiv: Nouă ne pasă

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus