Skip to main content

PROIECT INEDIT. EJobs şi Times New Roman, revistă-pamflet la relansarea eJobs.ro

 

Publicitate

Campanie inedită pentru lansarea noului site eJobs.ro. "De frică să nu piardă locul de parcare, n-a mai plecat de la birou timp de o săptămână". S-a întâmplat în "Corpo/Raţia", o revistă apărută pe hârtie scrisă pentru portalul de joburi de echipa TimesNewRoman.

Conducerea portalului de joburi a ales să facă anunţul lansării noului site printr-o „glumă”: Corpo/Raţia, o revistă distribuită gratuit, cu texte şi caricaturi „pauărd bai Times New Roman”, exclusiv despre corporatişti.

Revista a fost distribuită zilele acestea, gratuit, la principalele guri de metrou din Capitală, în 100.000 de exemplare.

Ce spune Andrei Frunză, CEO eJobs despre Corpo/Raţia:

„Proiectul face parte din planul de comunicare/promovare a noului eJobs. De ce Corporatia? Pentru ca umorul face parte din ADN-ul brandului eJobs si al echipei noastre.

In acelasi timp, suntem convinsi ca umorul este o calitate a candidatilor prezenti pe eJobs, o audienta datorita careia am devenit site-ul de recrutare nr. 1 din Romania, prima optiune atat pentru candidati, cat si pentru angajatori.

Inainte de a fi candidati sau angajatori insa, cu totii suntem oameni definiti si prin calitati care nu pot fi incadrate intr-un CV, umorul fiind cu siguranta una dintre ele. In plus, suntem convinsi ca umorul este un mod istet de a fi serios. Cele doua dimensiuni se potenteaza reciproc, fiind complementare. Astia suntem noi, astia sunt si utilizatorii nostri, seriosi si zambareti in acelasi timp :)

Tehnic vorbind, Corpo/ratia este o gluma eJobs dezvoltata impreuna cu, probabil, cel mai popular site de umor din Romania: Times New Roman.

Targetul principal al proiectului este reprezentat de "tineri profesionisti", oameni frumosi care imbraca uneori si haina de candidati activi, in functie de oportunitatile si provocarile profesionale care apar tot mai des din partea companiilor.

In concluzie, Corpo/ratia este, daca vrei, un moment de relaxare facut cadou cu ocazia lansarii Noului eJobs celor carora le datoram, in egala masura, existenta: Candidatii si Angajatorii.”

Câteva dintre textele Corpo-raţiei:

  • Distracţie în corporaţie! Persoane necunoscute au pus vodcă în dozatorul de apă.
  • Într-o clădire din Pipera s-a apăsat butonul de panică după ce un corporatist a depus cererea de concediu.
  • Panică la metroul din Pipera! Un hoţ de badge-uri a băgat spaima în corporatişti.
  • De frică să nu piardă locul de parcare, n-a mai plecat de la birou timp de o săptămână

GALERIE FOTO. Cadre din suplimentul Corpo/Raţia:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus