Skip to main content

Sorin Oancea: Am stabilit de comun acord cu Cătălin Striblea că întrerupem contractul

 

Publicitate

Colaborarea dintre jurnalistul Cătălin Striblea şi postul de televiziune B1 TV a încetat. “Am stabilit de comun acord cu Cătălin Striblea că întrerupem contractul”, a declarat pentru Paginademedia.ro Sorin Oancea, proprietarul B1 TV. Există şansa unei reveniri? “Deocamdată am hotărât asta de comun acord. Vom vedea anul viitor.”

Contactat de Paginademedia.ro, Cătălin Striblea a confirmat, la rândul lui, întreruperea contractului cu B1 TV şi a precizat că face "o pauză de televiziune."

Întreruperea contractului cu B1 TV vine după ce, în urmă cu două zile, Cătălin Striblea a participat la concursul CNA pentru a obţine o licenţă radio în Bucureşti cu un proiect pentru grupul Adevărul.

Ce va face în continuare?

"Daca iese proiectul cu radioul o sa ma ocup doar de el. Daca nu, nu am niciun angajament. Nu am contract, nu am negociat nimic cu Adevarul, nici pentru viitorul apropiat, nici indelungat. Noi colaboram pentru radio, alte discutii nu avem. Nu mai vreau acum la tv. Imi trebuie o pauza de televiziune", a spus Cătălin Striblea pentru Paginademedia.ro.

Reamintim că jurnalistul Cătălin Striblea a prezentat la CNA, alături Teodor Tiţă, un proiect de radio pentru societatea Adevărul Live deţinută de omul de afaceri Cristian Burci. Proiectul de radio s-ar numi Adevărul Live, un radio de news. La concursul de la CNA a participat, tot pentru o licenţă de Bucureşti (două sunt scoase la concurs), şi B1 TV, care vrea tot un radio de ştiri, prin care să retransmită programele TV (detalii, AICI).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Cand o afla si Striblea cum sta treaba cu Burci va fugii mancand pamantul. Cum sa nu afli pana acum ce tepe a dat Burci? Sa te bagi intr-o afacere cu el este sinucidere curata.

Trimite un comentariu

sus