Skip to main content

Adio, Tânăr şi neliniştit. Pro TV renunţă la serial după aproape 20 de ani

 
Adio, Tânăr şi neliniştit. Pro TV renunţă la serial după aproape 20 de ani
În această lună difuzarea serialului Tânăr şi neliniştit se opreşte în România, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro. Serialul a fost difuzat până anul trecut la Pro TV şi mutat apoi la Acasă TV.
Publicitate
Serialul se va opri astfel la episodul cu numărul 5.200. Asta în condiţiile în care peste ocean filmările au ajuns la episodul 10.800.

Canalul PRO TV transmite episoade la o distanţă de cinci ani de Statele Unite, potrivit paginii deWikipedia a producţiei.

În România nu au fost difuzate episoade din perioada 1973-1991 decât în cadrul unei recapitulări transmise pentru a prezenta telespectatorilor trecutul serialului. Astfel, din vara lui 1996 şi până în toamna anului 2014 au fost difuzate episoade din perioada 1991-2009.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ujica Cristian Ujica Cristian
    Nu am inteles nici acum de ce nu s-a difuzat de la inceput serialul si probabil serialul nu a avut audienta probabil gresesc eu m-am uitat si eu un pic dar la un moment dat m-am plictisit nu prea am mai inteles nimic din serial nu avea nicio actiune .
  • ciobanul ciobanul
    sa vafie rusine sper sa intrati cat mai repede in faliment
  • ninel ninel
    Am citit si eu comentariile postate si pot spune ca inteleg ceea ce gandesc acestia. Totusi nu este nimeni care sa gandeasca practic: posturile incriminate sunt posturi comerciale si nu culturale, care sunt sponsorizate de stat. Ca urmare sunt supuse legilor dure ale pietii, iar asta le impune atitudinea remarcata de noi toti. ........ Parerea mea.
  • Angela Angela
    Faceti loc mai mult manelistilor?
    Adica o ora pr zi pentru acest serial era prea mult!
    Bravo Protv tine-ti-o tot asa!
    Shame on you!
  • Gabriela Gabriela
    va rugam sa reluati serialul Tanar si Nelinistit. Nuva puteti bate joc de oamenii care au urmarit ani si ani acest serial.
  • Florentina Florentina
    Ma alatur fanilor acestui serial. Pacat pentru aceasta decizie . Pentru Guta , Borcea sau Prigoana si alte "vedete" exista spatiu sau tot felul de filme indiene ...
  • Eugenia Eugenia
    sa le fie rusine
    eu vreau sa se difuzeze incontinuare
    era viata mea
    daca nu mai da serialul foarte multa lume va muri
    vom da in judecata protv
    pentru moartea lor.
  • flori flori
    Nici nu ma gandesc sa nu se mai difuzeze un serial atat de frumos ca Tanar si nelinistit. Pro tv-ul inca mai traia prin acesta. Ii urez sa moara!!!!.....
  • angela stefan angela stefan
    an










    ma alatu celor care va critica ,dupa cde a-ti tot schimjbat ora de difuzare,apor l-ati mutat pe acasa acum a disparut.Probabil ca acest agramat de Maruta va ajuta la reting,ori urmeaza un serial siropos turcesc,ati scazut mult calitatea programelor,filme slabe cu cite 7 reluari,iar divertismentul este predominat de manelisti ,dar aveti tu-peulm sa spunei ca va preocupa educatia tinerlor,pacat ca ati cazut asa de jos
  • mariea mariea
    sa-ti fie rusine PROTV! nu mi-am imaginat ca puteti deveni atat de nesimtiti! ati adus atata nefericire,atator oameni!... Toate gandurile noastre negative, va vor aduce multe necazuri, cu siguranta! Eu, totusi mai sper ca o sa fiti in stare sa mai cumparati serialul TANAR SI NELINISTIT si o sa redevin telespectatorul vostru...
  • Tataru Tataru
    Rusine sa va fie,nu tineti cont de ceea ce doresti acest popor.......Noi va platim ! De ce nu respectati acest neam care va dat in vot pentru ca voi sa faceti doar ce voua va cade bine....rusine,rusine....Va doresc insucces in viitor! Sa aveti parte si voi de aceste sentimente de la cei dragi voua. Rusineeeeeeeeeeee!
  • Madi Madi
    Avand in vedere atitudinea PRO-tveului fata de serialul Tanar si nelinistit , dispretul cu care isi trateaza telespectatorii ( pentru mine acesta era singurul serial pe care il urmaream din toate canalele de tv existente), personal ii doresc acestui canal tv, cadere libera si desfiintare placuta!
    Pe aceasta cale rog conducerile celorlalte posturi tv de a prelua difuzarea acestui serial de la episodul 5201 si ii asigur ca nu vor regreta . Postul KANAL D il vad eu potrivit pentru transmiterea acestui serial. Am speranta ca acest serial va fi continuat. Sa nu disperam dragi fani, nu mor caii cand vor cainii!
  • Elena & "n "prietene telespectatoare serial Elena & "n "prietene telespectatoare serial
    Citeste cineva de la PRO tv ,ce scriu oamenii aici? Ii pasa cuiva ? Explicati cel putin ,de ce nu mai difuzati filmul!!! .
    Nu dati curs la diverse speculatii din partea noastra .Poate nu aveti bani,sau nu va intereseaza telespectatorii fideli ai postului ?
  • Luca Pupeza Luca Pupeza
    Urmaresc acest serial de la inceput,sunt foarte dezamagit ca nu puteti duce filmul pana la final,daca stiam nu-l urmaream,o bila neagra pentru Pro Tv !!!
  • Carmencita Carmencita
    I-mi pare rau pentru mine si fanii serialului. "bine ca avem pitipoance, manelisti si restul... " de ce sa urmarim un serial care NU e telenovela! Rusine pro tv!

Trimite un comentariu

sus