Skip to main content

Adio, Tânăr şi neliniştit. Pro TV renunţă la serial după aproape 20 de ani

 
Adio, Tânăr şi neliniştit. Pro TV renunţă la serial după aproape 20 de ani
În această lună difuzarea serialului Tânăr şi neliniştit se opreşte în România, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro. Serialul a fost difuzat până anul trecut la Pro TV şi mutat apoi la Acasă TV.
Publicitate
Serialul se va opri astfel la episodul cu numărul 5.200. Asta în condiţiile în care peste ocean filmările au ajuns la episodul 10.800.

Canalul PRO TV transmite episoade la o distanţă de cinci ani de Statele Unite, potrivit paginii deWikipedia a producţiei.

În România nu au fost difuzate episoade din perioada 1973-1991 decât în cadrul unei recapitulări transmise pentru a prezenta telespectatorilor trecutul serialului. Astfel, din vara lui 1996 şi până în toamna anului 2014 au fost difuzate episoade din perioada 1991-2009.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabriela Mirghes Gabriela Mirghes
    Doar serialul acesta il urmarem.O sa -mi lipseasca.Poate se gandesc mai bine.
  • Florin Florin
    Conform audientelor, in fiecare luna a fost in topul celor mai urmarite seriale de la Acasa, si sigur ar fi scos rezultate si mai bune daca ar fi primit si o ora mai convenabila, gen 16 sau 17, si ar mai fi beneficiat si de ceva mai mult promo. Acasa se orienteaza acum catre productiile indiene, programand, pe langa serialul de la 17, filme in fiecare weekend prime-time. Dar asa cum publicul consumator de seriale turcesti opteaza in continuare pentru Kanal D, nu e exclus ca si acela fan al indienelor sa ramana in continuare fidel National Tv. Iar in cazul acesta Acasa poate pati precum Prima in incercarea de a da telenovele sud-americane, adica sa dea chix. Asta in timp ce parte din publicul sau fidel se va indeparta din cauza procentului tot mai mic din grila al productiilor latino.
  • Nel Nel
    Nu trebuie sa il opreasca...foarte multa lume urmareste serialul.Ar fi un mare pacat.
  • Adi Adi
    Este mare pacat ca noua conducere PRO Tv scoate din grila acest serial. Tanar si nelinistit era o traditie pentru trustul PRO Tv. Cum sa mai aiba audienta acest serial daca l-au tot fatait de colo colo. Prima data, PRO tv l-a schimbat de la ora 16 la ora 14, apoi l-au mutat la Acasa Tv la ora 16.30, apoi Acasa Tv l-a schimbat la ora 16, iar in final l-au exilat la ora 14. Toate aceste schimbari de program nu sunt deloc benefice pentru telespectatori, si este normal ca de la 2-3 puncte rating cate facea a ajuns la numai 1 punct.
  • cata cata
    serialul este si pe : http://thewatchseries.to/
  • Daniel Daniel
    Sper sa NU se intimple asta! Cei care vorbesc urit nici nu il urmaresc ,deci ce treba au?!
  • Ion Postacuq Ion Postacuq
    Se uita cineva la materia aia fecala televizata?
  • Emilia Emilia
    huh, cum sa se opreasca?!?!!?!! Nu-i frumos, pentru ca nu putem vedea seriarulul online, nici macar contra cost!

Trimite un comentariu

sus