Skip to main content

CNA a aprobat transformarea radioului H FM în Seven, cu Mihai Găinuşă la matinal

 
Gainusa, despre radioul de acum zece ani
Gainusa, despre radioul de acum zece ani

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa de astăzi schimbarea numelui postului H FM în Radio Seven. Postul de radio a fost reprezentat în faţa membrilor CNA de omul de radio Bogdan Strătulă, care ocupă funcţia de director al postului, şi de Mihai Găinuşă, care se va ocupa de matinalul „7 Dimineaţa”.

Publicitate

Bogdan Strătulă, directorul radioului: „Încercăm să facem un radio apetisant pentru Bucureşti, un radio foarte legat de mediul cultural şi universitar din Bucureşti, cu un matinal pe care toţi cei care au copii aici îl pot asculta cu copiii în maşină. Sperăm să fim un suflu nou şi o alternativă bună pentru piaţa din Bucureşti.

Colegul Marius Vintilă va face emisiunea de după amiază. Avem o linie în structura de programe, în care vrem să redescoperim vocile la radio. Tocmai din această cauza procentul cultural este destul de înseamnat în aceastră structură.

Priumul venit este domnul Marius Chivu care o să ne arate că oputem vorbi despre o carte şi să facem entertainment în acelaşi timp. În general vom fi foarte legaţi de oraşul Bucureşti şi de activităţile cultural-universitare din Bucureşti.”

Radio HFM este operat de societatea Mass Media România de Mâine, ai cărei asociaţi sunt: Fundaţia România de Mâine (21 membri fondatori; Preşedinte: Aurelian Bondrea) – 50.0361% şi Universitatea Spiru Haret – 49.9639%.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • afm afm
    Putere mica de cand lea furat Piratii auerului emitatoru cel vechi elenos in 2009 :) .... Unu de 1kw nu ar strica si alte antene sau locatie :)
  • Bogdan Bogdan
    Odata cu aceasta schimbare ar fi bine sa schimbe si locatia de emisie, de preferat o locatie care dispune de o inaltime mult mai mare pentru antene. H FM nu se poate asculta oriunde in Bucuresti, are foarte multe zone unde receptia este foarte slaba

Trimite un comentariu

sus