Skip to main content

CONCURS RADIO. Radio Guerrilla a mai câştigat o frecvenţă

 
mic-radio - debanat
mic-radio - debanat
Consiliul Naţional al Audiovizualului a acordat astăzi trei din cele patru frecvenţe radio, rămase restante la concursul din 24 noiembrie. La momentul respectiv nu au fost acordate în cele trei tururi de vot, astfel că a fost amânat pentru o şedinţă viitoare.
Publicitate
Radio Guerrilla a câştigat a opta frecvenţă, la Reşiţa. Pe de altă parte, frecvenţa de la Baia Mare nu a fost nici astăzi acordată, astfel că va fi scoasă din nou la concurs.

Baia Mare (19 firme înscrise) - 104,2 rămâne neacordată şi va fi scoasă altă dată la concurs. Nici astăzi membrii nu au reuşit să ajungă la un consens. Pe lista scurtă au ajuns Radio Guerrilla şi City Radio, însă niciuna dintre variante nu a reuşit să adune minimum şase voturi pentru a fi acordată.

Câmpulung (9 firme) - 94,1 - Câştigător: Muscel FM, societatea Intex Prim.

Piatra Neamţ (13 firme) - 102,3 - Radio Impact şi Radio Boom au intrat pe lista scurtă. Câştigător - Radio Boom, societatea Radio OnAir SEL.

Reşiţa (13 firme) - 89,9 - Câştigător: Câştigător Radio Guerrilla

Radio Guerrila a mai câţtigat la votul din 24 noiembrie frecvenţe la Bucureşti, Bistriţa, Brăila, Craiova, Darabani, Timişoara şi Vaslui.

Lista Câştigătorilor la concursul din 24 noiembrie, AICI

În urma acestui concurs, radioul public a primit 10 frecvenţe radio prin atribuire directă, conform legii. Alte 48 au fost ulterior scoase la concurs, dintre care 39 FM şi 9 AM.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ionut ionut
    Nu ne spuneti,dle Obae,care au fost criteriile CNA de atribuire a licentelor?

Trimite un comentariu

sus