Skip to main content

O ştire de pe Realitatea.net despre tăierea banilor pentru biserici, peste 3.000 de distribuiri

 
O ştire de pe Realitatea.net despre tăierea banilor pentru biserici, peste 3.000 de distribuiri

O ştire publicată de Realitatea.net conform căreia Guvernul condus de Dacian Cioloş a decis să reducă la zero bugetul pentru biserici în 2016 a fost cel mai distribuit articol pe Facebook, pe ziua de ieri.

Publicitate

Materialul intitulat "Lovitură dură pentru Patriarhie. Guvernul Cioloş NU mai dă bani la biserici" a fost distribuit de peste 3.100 de ori pe reţeaua de socializare.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără o ştire de pe Digi24.ro şi trei de pe Adevărul.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Realitatea.net, “Lovitură dură pentru Patriarhie. Guvernul Cioloş NU mai dă bani la biserici

- 3114 share-uri pe Facebook.

2. Digi24.ro, “Patriarhul Daniel: Suntem de acord să ni se impoziteze veniturile şi chiar să renunţăm la salariile de la stat. Cu o condiţie"

- 2583 share-uri pe Facebook.

3. Adevarul.ro, “Un preot din Galaţi este asistent medical la dispensarul sătesc. Îşi donează toată leafa pentru enoriaşi şi a înfiinţat pentru copii o bibliotecă cu 5.000 de cărţi”, de Deleanu Diana

- 2473 share-uri pe Facebook.

4. Adevarul.ro, “Istoria unui război şters de comunişti din cărţile de istorie. Cum au luptat românii cu bolşevicii la Galaţi, într-o încleştare de trei zile, soldată cu mii de morţi”, de Costel Crangan

- 1502 hare-uri pe Facebook.

5. Adevarul.ro, “Se naşte o nouă stea în sportul românesc: înotătorul Robert Glinţă a stabilit un nou record mondial”, de Amir Kiarash

- 1240 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dece dece
    evz nu e insolvent ? adica, fara bani ?

Trimite un comentariu

sus