Skip to main content

Ovidiu Nahoi va fi redactorul-şef al RFI, după ce Luca Niculescu va fi numit ambasador în Franţa

 
ovidiu nahoi adevarul
ovidiu nahoi adevarul

Jurnalistul Ovidiu Nahoi va fi redactorul-şef al RFI România, după ce Luca Niculescu, care ocupă în prezent această funcţie, va fi numit ambasador al României în Franţa, scrie Mediafax.

Publicitate

Luca Niculescu a anunţat în redacţia RFI România că, în cazul în care procedura numirii sale în funcţia de ambasador al României în Franţa se va finaliza, Ovidiu Nahoi va fi redactorul-şef al postului de radio.

Din această toamnă, în fiecare dimineaţă, Ovidiu Nahoi realizează o revistă a presei internaţionale în programul matinal al RFI România. La 08.20 şi 09.15 jurnalistul sintetizează editoriale semnificative din presa mondială.

"Am mai colaborat cu RFI România şi mă bucur că mă întorc. Şi revin cu dorinţa de a aduce cât mai aproape de publicul nostru dezbaterile şi controversele din arena europeană şi globală", spunea Ovidiu Nahoi, într-un comunicat al RFI România, în luna septembrie.

Jurnalistul Luca Niculescu, redactorul-şef al RFI România, va reprezenta interesele diplomatice ale României la Paris, decretul de numire a sa în postul de ambasador al României în Franţa urmând să fie semnat în această săptămână de preşedintele Klaus Iohannis, după cum au declarat, duminică, pentru Mediafax, surse oficiale.

Luca Niculescu este jurnalist al RFI din anul 1992. Din 2000, Luca Niculescu ocupă funcţia de redactor-şef al RFI România.

De 25 de ani, RFI România, filiala Radio France Internationale, difuzează programe, în limbile română şi franceză, consacrate actualităţii, culturii şi francofoniei.

Cu o echipă de 25 de persoane la Bucureşti şi doi jurnalişti la Paris, RFI România difuzează zilnic 13 ore de programe proprii, acordând o atenţie specială actualităţii.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus