Skip to main content

Posturile regionale Digi 24 îşi reduc programul local. Vor redifuza mai mult Digi 24 Bucureşti

 
Posturile regionale Digi 24 îşi reduc programul local. Vor redifuza mai mult Digi 24 Bucureşti

Posturile regionale Digi 24 îşi reduc programul local de la 60% la 10%, potrivit unei solicitări de modificare a structurii de programe depuse de RCS&RDS la CNA. Canalele regionale vor retransmite în proporţie de 90% programul staţiei Digi 24 Bucureşti.

Publicitate

Potrivit reprezentanţilor Digi 24, staţiile regionale au renunţat la una dintre emisiunile locale, "Recrutat în...(numele localităţii unde emite postul), şi la videotextul care era difuzat noaptea şi în weekend. Posturile din teritoriu vor rămâne, în schimb, cu jurnalele de ştiri locale.

În procentul de 60% al programului local difuzat de posturile regionale intrau emisiunile proprii şi reluările acestora.

Pe lângă solicitarea de modificare a structurii de programe, care a fost votată în unanimitate de membrii CNA prezenţi la şedinţa de astăzi, RCS&RDS a mai depus o solicitare de transformare a ultimei staţii locale în staţie regională. Este vorba de postul Digi 24 Galaţi.

RCS&RDS deţine opt staţii regionale în următoarele localităţi: Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Craiova, Iaşi, Oradea şi Timişoara.

La şedinţa CNA de astăzi au participat Florin Gabea, Valentin Jucan, Lorand Turos, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Monica Gubernat, Radu Herjeu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu.

Paginademedia.ro a scris încă din luna septembrie de planurile Digi 24 de a-şi reduce programul local, când a anunţat o serie de disponibilizări la staţiile din Craiova şi Timişoara.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ghf ghf
    Acum emit numai doua ore,mai bine nu inchideau TVS Oradea ce emitea din 1993 si avea 15 ore pe zi.
  • liviu liviu
    Statiile regionale sunt FOARTE SLABE, de ex cea din Cluj! mai bine ar ramane doar nationalul.
  • fewe fewe
    Cand se reduce grila?
  • ia cu demisii ia cu demisii
    se vor inchide toate posturile locale, imediat dupa alegeri!
  • digi becaly digi becaly
    Digi 24 Bucuresti chiar este un post de stiri foarte bun. La capitolul imagine si echidistanta stau cel mai bine. Nu am inteles pana acum de ce au deschis statiile locale sau regionale. Productia lor a fost si este, una foarte slaba, in plus infotextul acela era absolut jenant. Ori au vrut sa se califice la licitatiile pentru licentele terestre hd si atunci trebuiau sa dovedeasca ca au acoperire nationala, ori au vrut sa spele banii. Fiecare statie locala are in dotare echipamente in valoare de aproximativ un milion de euro. In traducere sa intelegem ca in primavara vor fi din nou disponibilizari masive nu?
  • adi adi
    Daca ar fi dupa profit,multe ar trebui inchise! La ce management catastrofal are Digi,cred ca toate sunt in pierdere.Dar,de suferit vor suferi tot amaratii de rand si nicidecum conducerea!
  • Cristian Cristian
    Inchideti posturile ca nu faceti profit, ajungeti la o intelegere pentru Champions League si Europa League la Digi Sport.

Trimite un comentariu

sus