Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "Elena Udrea şi Alina Bica, cârtiţe pentru Dan Andronic"

 
PRESA DE AZI. Adevărul: "Elena Udrea şi Alina Bica, cârtiţe pentru Dan Andronic"

Presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la dosarul "Ferma Băneasa", în care sunt anchetaţi prinţul Paul, Remus Truică şi Dan Andronic şi până la scenariul unui posibil cutremur cu efecte devastatoare.

Publicitate

Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol care cuprinde mai multe dezvăluiri din jurnalul Elenei Udrea referitor la implicarea lui Dan Andronic în dosarul în care mai sunt anchetaţi Remus Truică şi Paul de România.

"Fosta şefă a DIICOT Alina Bica i-ar fi spus Elenei Udrea că SRI îi ascultă telefonul lui Dan Andronic, patronul EVZ. Elena Udrea i-ar fi transmis mai departe preşedintelui Traian Băsescu, care ar fi cerut SRI să oprească interceptările", scrie Adevărul, pe prima pagină, într-un material intitulat "Elena Udrea şi Alina Bica, cârtiţe pentru Dan Andronic".

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi pricipalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "26 de ani de la evenimentele din decembrie 1989. Violenţele extreme trebuiau să izoleze Ardealul de restul ţării". Cotidianul Evenimentul zilei continuă astăzi publicarea serialului dedicat Revoluţiei din 1989. Ziarul scrie, pe prima pagină, că "în toamna anului 1989, emisarii realizaseră contracte şi constituiseră puncte de sprijin în Alba Iulia, Arad, Braşov, Bucureşti, Caransebeş, Cisnădie, Cluj, Constanţa, Craiova, Cugir, Iaşi, Lugoj, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Târgu Mureş, Timişoara, în oridine alfabetică, dar lista nu este completă".

România liberă: "Directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Bucureşti. 'Dacă vine un cutremur, cu 2.000 de răniţi nu facem faţă'". Ziarul a realizat un interviu cu Doina Goşa, directoarea Centrului de Transfuzie Sanguină din Bucureşti, care spune că nu există un stoc de sânge de rezervă pentru o eventuală calamitate.

Jurnalul Naţional: "Al României Paul, în afaceri cu Cosa Nostra". Cotidianul scrie că ar exista "legături periculoase" între firma prin care "prinţul" paul a vândut drepturile litigioase şi mafia italiană".

Gazeta Sporturilor: "Pas de defilare". Ziarul de sport a publicat pe prima pagină o cronică a meciului Steaua - Viitorul Constanţa. "Campionii n-au strălucit aseară, dar au tremurat doar pe final în faţa unor dobrogeni anemici", scrie GSP.

Academia Caţavencu: "Moş Cerşilă". Publicaţia de satiră îl înfăţişează pe patriarhul Daniel în straiele lui Moş Crăciun. Personajul spune "Deschide punga, creştine/Să luăm haina de pe tine!/ Noi cu viclenii am fost/ Şi-am făcut bani din Hristos./ Dar acum ni s-a-nfundat: Vom plăti taxe la stat".

Libertatea: "Urmaşul lui Iftimoaie în Ferma vedetelor are 117 kg şi 15 KO-uri la activ. Pro TV a mai domesticit o fiară". Tabloidul scrie că Pro TV ar fi semnat un contract cu luptătorul K1 Benny Adegbuyi pentru participarea la emisiunea Ferma vedetelor.

Click!: "Vom avea cel mai cald Crăciun din istorie?". Ziarul editate de Adevărul Holding scrie că anul acesta, de Crăciun vom avea zăpadă doar la munte.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus