Skip to main content

PRESA DE AZI. Jurnalul Naţional: "N-au mai şovăit şi i-au ridicat imunitatea"

 
PRESA DE AZI. Jurnalul Naţional: "N-au mai şovăit şi i-au ridicat imunitatea"

Reţinerea lui Dan Şova pentru 24 de ore este unul dintre principalele subiecte tratate de presa de astăzi. Jurnalul Naţional scrie că "a treia oară n-a mai fost cu noroc pentru Dan Şova" şi că senatorii l-au lăsat fără imunitate în mai puţin de trei ore. "N-au mai şovăit şi i-au ridicat imunitatea", titrează cotidianul grupului Intact.

Publicitate

"Social-democratul a ajuns în arest în dosarul CET Govora. Senatoarea cu mirul, Florina Jipa, nu a fost prezentă în plen. Şi nici iubita, Cătălina Ştefănescu, nu i-a mai ţinut pumnii în foaierul sălii de şedinţe", mai scrie Jurnalul Naţional pe prima pagină.

Subiectul reţinerii lui Dan Şova este tratat şi de România liberă pe prima pagină. Cotidianul editat de Medien Holding titrează „Abandonat de PSD, Dan Şova a fost încătuşat". Articolul despre social-democratul reţinut are ca supratitlu "Mirul nu a mai avut efect".

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte abordate de presa de astăzi.

Evenimentul zilei: "Medici români, plecaţi la schi în Tirol, transformaţi în infractori de autorităţile austriece". Cotidianul scrie pe prima pagină despre povestea a doi medici români care au ajuns să fie acuzaţi de calomnie şi defăimare într-o staţiune montană tiroleză. "Cristina şi Cosmin N, medici de profesie, trăiesc, de aproape un an, un vis urât. Au mers la schi într-o staţiune montană tiroleză - Iseghl -, au plătit 3.600 de euro cazarea la un hotel de patru stele, în care au stat doar o noapte, au fost umiliţi de poliţia locală şi, într-un final - acuzaţi de calomnie şi defăimare - au fost trimişi în judecată, riscând între 2 şi 5 ani de puşcărie!", scrie EVZ.

Adevărul de Weekend: "Apostolii epocii de aur" - un nou serial despre personajele care au influenţat destinul României în perioada comunistă. Ziarul prezintă lista scurtă a celor care „au servit interesele cuplului dictatorial în detrimentul intereselor naţionale”. Printre aceştia se numără Ion Iliescu, Ion Mihai Pacepa, Adrian Păunescu şi Sergiu Nicolaescu.

Click!: "Spitalele ne omoară cu zile!". Tabloidul scrie despre faptul că medicii au recunoscut că o parte dintre răniţii de la Colectiv au murit din cauza infecţiilor cu bacterii luate din spitale.

Libertatea: "La 11 ani de la moartea artistului, Teo Peter jr s-a resemnat: "Din tata a rămas doar un nume de stradă". Ziarul editat de Ringier scrie că astăzi se împlinesc 11 ani de când Teo Peter, basistul trupei Compact, a fost ucis într-un accident de circulaţie de un militar american ce urcase beat la volan.

Gazeta Sporturilor: "Ştim tot!". Fotoreporterul Gazetei, Cristi Preda, a surprins notiţele lui Valeriu Argăseală cu salariile noului staff al Stelei. "Conform cifrelor vizibile în ciorna preşedintelui, Gigi Becali ar urma să plătească 2,8 milioane de euro în cazul în care Reghecampf duce la vară echipa în grupele Champions League", mai scrie GSP, pe prima pagină.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • david david
    La "presa de azi" puneti Libertatea si Click ?!?! De cand sunt ziare? Ati coborat nivelul periculos de mult

Trimite un comentariu

sus