Skip to main content

Pro TV va difuza la începutul anului 2016 un serial românesc cu Victor Rebengiuc

 
Pro TV va difuza la începutul anului 2016 un serial românesc cu Victor Rebengiuc

Pro TV va difuza la începutul anului viitor serialul românesc Deschide ochii, care îi are în distribuţie pe Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu şi Răzvan Vasilescu.

Publicitate

Producţia românească, regizată de Iura Luncaşu, spune povestea unui avocat nevăzător, a cazurilor din instanţă şi a încurcăturilor din vieţile personale ale personajelor principale, potrivit unui comunicat de presă al Pro TV.

"Deschide ochii este un serial poliţist şi urmăreşte aventurile şi intrigile specifice fiecărui caz în instanţă", potrivit comunicatului de presă.

Despre serialul Deschide ochii

Victor Rebengiuc joacă rolul principal, al lui Horia Barbu, un avocat nevăzător genial, ironic, idealist şi surprinzător, care contrazice prin tot ceea face sintagma justiţia e oarbă.

Andi Vasluianu este Denis Tomulescu, mâna dreaptă a avocatului orb. Naiv, şmecher, cu puseuri de idealism, este preocupat de faptul că nu îşi va primi salariul din cauza excesului de cazuri pro bono în care e implicat cabinetul de avocatură, iar apariţia unei stagiare la cabinet va complica lucrurile.

Stagiara Emilia Sterian, jucată de Aylin Cadir, are toate calităţile: este atrăgătoare, descurcăreaţă şi isteaţă.

Comisarul de poliţie (Răzvan Vasilescu), prieten apropiat al bătrânului avocat, avocatul fără scrupule (Radu Gabriel) şi secretara (Luminiţa Gheorghiu) personajului principal vor contribui la fiecare dintre momentele din serial.

Din distribuţie mai fac parte şi Andreea Vasile şi Sergiu Costache.

Deschide ochii este realizat în regia lui Iura Luncaşu, în anul 2013.

“Deschide ochii este un proiect premium, mare şi un pas important pentru PRO TV, pornind de la distribuţie şi povestea îndrăzneaţă. E o mixtură interesantă de mistery, dramă, comedie pe ici, pe colo, e un subiect complex în care sunt prezentate cazuri de toate felurile, pe care avocaţii trebuie să le descifreze într-o manieră proprie.”, a declarat Iura Luncaşu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • an an
    @Eduard esti bolnav la cap, ce Hrebenciuc frate.... comentariile vad ca sunt moderate doar pentru unii... cum ati lasat porcaria asta sa apara aici?
  • abdu rehab abdu rehab
    asta va fi inlocuitorul lui Tanar si Nelinistit?????
  • danu. danu.
    @Eduard. Rusine ProTV-ului si, poate, lui Cesnavicius pentru ca promoveaza un... cum este acest Rebengiuc. Da', ma rog, Hrebenciuc... Rebengiuc... "dupe" ureche-i cam tot aia, nu-i asa Eduard?
  • Eduard Eduard
    Rusine PROTEVEULUI si lui ADRIAN SARBU ca promoveaza un HOT ORDINAR cum este acest HREBENCIUC!
  • geo geo
    Poate ar fi interesant de pomenit de emisiunile care dispar in noul an de la Pro TV...cum ar fi si "Ce se intimpla doctore", cu Oana Cuzino.
  • F F
    aparitia acestui serial e o surpriza placuta datorita distributiei si genului diferit. surpriza neplacuta e regizorul. sper sa aiba un scenariu care sa il ajute.
  • domnu foto domnu foto
    distributia excelenta.pacat ca e regizat de iura luncasu
  • Allex Allex
    E filmat la Buftea ? Ce companie de film il produce? Prea putine detalii..
  • marian marian
    MAI IULIANE ALTCEVA NU AI CE FACE , CUM IESE CEVA DESPRE PRO TV TREBUIE SA COMENTEZI
  • Iulian Iulian
    Asa arata nourile promo-uri la ProTv? Ce naspaaa

Trimite un comentariu

sus