Skip to main content

Redactorul-şef Wall-Street.ro a fost numit secretar de stat pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii

 
Claudiu Vrînceanu - Foto: Wall-Street.ro
Claudiu Vrînceanu - Foto: Wall-Street.ro
Claudiu Vrînceanu (31 de ani), redactorul-şef al Wall-Street.ro a fost numit secretar de stat pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (IMM), în cadrul Ministerului Economiei, Comertului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, anunţă Wall-Street.ro.
Publicitate

Numirea a fost făcută de premierul Dacian Cioloş şi a fost publicată în Monitorul Oficial. „Activitatea va însemna înlesnirea dialogului dintre mediul public şi comunitatea de business, dezvoltarea de programe pentru IMM-uri şi iniţierea de strategii pentru dezvoltarea mediului de afaceri", a scris Claudiu Vrînceanu, pe blogul sau personal.

Claudiu Vrinceanu lucreaza de aproape 11 ani in presa de business, iar in 2005, alaturi de fondatorii si actionarii InternetCorp, a pus bazele Wall-Street.ro, publicatie pe care a condus-o pana in prezent din functia de redactor-sef si project manager.

Claudiu Vrînceanu a absolvit in 2007 Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, iar in anul 2011 si-a incheiat studiile la Facultatea de Stiinte Politice (specializarea Sociologie) la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA). De asemenea, Claudiu Vrinceanu a incheiat cursurile programului de EMBA ale Maastricht School of Management.

El a fost membru al board-ului Global Entrepreneurship Week Romania , eveniment care reuneste anual comunitatile antreprenoriale din toata lumea si sustinator implicat prin proiecte al Fundatiei Romanian Business Leaders, organizatie care doreste sa contribuie la imbunatatirea politicilor publice prin transfer de know how din mediul privat spre sectorul public. El a lucrat la realizarea Ghidului Practic pentru Antreprenori, o carte despre antreprenoriat scrisa colectiv de oameni de afaceri din Romania, membri ai comunitatii Romanian Business Leaders.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • direct direct
    Nu a fost membru CNA....ce surpriza!?

Trimite un comentariu

sus