Skip to main content

Treizecizero lansează site-ul de sport Lead.ro. Cine susţine proiectul

 
Treizecizero lansează site-ul de sport Lead.ro. Cine susţine proiectul

Site-ul de tenis Treizecizero.ro anunţă lansarea unui nou proiect: site-ul de sport Lead.ro.

Publicitate

"Într-o măsură, Lead va publica în jurul tuturor sporturilor tipul de conţinut pe care Treizecizero îl promovează în legătură cu tenisul. Astfel, Lead va scoate în faţă un jurnalism inteligent, creativ şi original, împachetat într-un design modern, ajustat pentru platformele prezentului", se arată într-un comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Adrian Ţoca, fondatorul Treizecizero.ro şi co-fondatorul Lead.ro:

“Lead apare din necesitatea de a schimba tonul în conţinutul dedicat sportului. Suntem pasionaţi de sport şi de poveştile pe care le inspiră campionii şi personaje reale ale sportului. Pe ele vom căuta să le aducem în faţă, acolo unde trebuie să fie. Simţim nevoia profundă de a tăia de pe listă irelevantul, zgomotul, praful în ochi, cancanul, lipsa de respect faţă de cititor, lipsa de documentare, iar publicul ne-a susţinut şi validat în repetate rânduri la Treizecizero. Vom căuta să ajungem la cât mai mulţi cititori construind, nu distrugând.”

Lead.ro este susţinut de Asociaţia Lideri în Mişcare (LIM), fondată de Adrian Ţoca, de Andrei Năstase, jurnalist şi co-fondator al Time2Move.ro, Dragoş Neacşu, CEO al Erste Asset Management (EAM), Cornel Popa, partener al Ţuca Zbârcea & Asociaţii (TZA) şi Florentin Ţuca, managing partner al Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

Site-ul este realizat de Livedesign, echipa care a realizat şi identitatea vizuală a Treizecizero. Logo-ul Lead.ro este o creaţie a agenţiei de branding Storience.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus