Skip to main content

Un mesaj al Poliţiei Române cu privire la numirea unui nou inspector general, peste 130 de mesaje

 
Un mesaj al Poliţiei Române cu privire la numirea unui nou inspector general, peste 130 de mesaje

Un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook a Poliţiei Române despre numirea unui nou inspector general a fost cea mai comentată postare de pe Facebook, din categoria instituţii de stat. Mesajul care anunţă îl anunţă pe Bogdan Despescu în funcţia de inspector general a adunat ieri aproape 140 de mesaje.

Publicitate

În topul postărilor din categoria instituţii de stat cu cele mai multe comentarii, MAPN şi Ambasada Israel in Romania au câte un mesaj publicat pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei instituţii de stat:

1. Pagina oficiala Politia Romana, 138 de comentarii la mesajul:

Chestor de poliţie Bogdan Despescu - Inspector General al Poliţiei Române: Sunt onorat de numirea mea în funcţia de şef al Poliţiei Române. Mă bucur să fiu parte a echipei manageriale a acestei instituţii. Împreună cu colegii mei, vom continua să luăm toate măsurile necesare pentru realizarea obiectivelor asumate. Siguranţa cetăţeanului este prioritate a Poliţiei Române.

2. Pagina oficiala MAPN, 78 de comentarii la mesajul:

Niciunui pensionar militar nu îi vor fi, în niciun caz, diminuate veniturile aflate în plată! În ceea ce priveşte modificările aduse nivelului de pornire a calculului pensiei, principiul avut în vedere este acela al evaluării juste a importanţei carierei militare, cadrele fiind astfel motivate şi cointeresate să dezvolte evoluţia profesională pe durate cât mai mari, în consonanţă şi cu interesele instituţiilor angajatoare. Concret, pornind de la pragul de 65% stabilit pentru o vechime cumulată de 25 de ani, militarii primesc procente pentru fiecare an lucrat peste această limită, până la maximum 85%. Mai mult, la cuantumul pensiei stabilite astfel se adaugă, potrivit Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, un spor de până la 20% pentru militarii care au îndeplinit serviciul militar cel puţin 25 de ani.

3. Pagina oficiala MAPN, 32 de comentarii la mesajul:

Noi suntem Români! "O ţară am, fraţi, un întreg popor, Îi plâng printre străini, de dor, Prin ale mele vine am mândria Că, sângele mi-e pur, de România." - din poezia "O ţară am" "Găsiţi, vă rog, în mesajul poetului simţămintele unui român pur, bun continuator al poeziei eminesciene şi un patriot prin natură." , Mihăiţă Macoveanu "Sâmbătă, 12 decembrie 2015, de la ora 16.00, la Sala Teatrului de Artă Bucureşti, poetul Mihăiţă Macoveanu va prezenta volumul de versuri "Poezie".

4. Pagina oficiala Ambasada Israel in Romania, 16 comentarii la mesajul:

Vibraţia şi diversitatea Ierusalimului te vor face să simţi o magie aparte. ‪#‎visitIsrael‬

5. Pagina oficiala Politia Romana, 14 comenatarii la mesajul:

Nu există înălţimi de neatins, ci numai aripi prea scurte. - Giovanni Papini

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus