Skip to main content

Dragoş Pătraru revine cu ediţii zilnice ale emisiunii Starea naţiei la TVR 1

 
Dragos Patraru
Dragos Patraru

După o perioadă de două săptămâni, în care s-au difuzat retrospective ale anului 2015, grupate pe subiecte („tehnocraţi”, „arestaţi”) sau personaje (Iohannis, Ponta, Băsescu, Udrea, Oprea), emisiunea Starea naţiei revine cu ediţii zilnice la TVR 1 de luni, 11 ianuarie.

Publicitate

Realizată şi prezentată de Dragoş Pătraru, emisiunea se difuzează de luni până joi, de la ora 22.30.

La fel ca până acum, sâmbăta, de la 22.50, telespectatorii TVR 1 pot vedea o ediţie cu cele mai bune momente ale săptămânii.

Dragoş Pătraru, realizatorul Starea naţiei

„Avem multe surprize pentru telespectatori la Starea naţiei, unde vom taxa în continuare toate derapajele, indiferent de zona din care provin ele: politică, administraţie, media, biserică şi aşa mai departe. Am încheiat anul cu o audienţă în creştere, ultimele două luni au fost peste media din anul anterior, iar asta ne confirmă că din ce în ce mai mulţi români - şi, lucru îmbucurător pentru noi, mulţi tineri - iau în calcul televiziunea publică atunci când îşi aleg programul pe care vor să-l urmărească seara.”

Pentru că şi în această vacanţă a fost întrebat de telespectatorii emisiunii Starea naţiei cât crede că va mai rezista la postul public, Dragoş Pătraru a făcut câteva precizări:

„Multă lume ne întreabă cât credem că ne vor mai răbda politicienii la postul public. E întrebarea pe care am primit-o iar cel mai des în vacanţă, ceea ce arată percepţia românilor în legătură cu modul în care politicienii au decis în ultimii 26 de ani ce se difuzează la televiziunea publică. De aceea, cred că vestea bună pentru cei care plătesc abonamentul la televiziunea publică ar trebui să vină anul acesta de la Parlamentul României, prin schimbarea legii de funcţionare a televiziunii publice.

Sper că parlamentarii vor renunţa la dorinţa de a controla editorial televiziunea publică - dorinţă concretizată în ultimii 26 de ani prin numirile politice atât la nivel de PDG, cât şi la nivel de Consiliu de Administraţie, unde au ajuns de atâtea ori nişte bieţi cărători de geantă care doar execută ordine venite de la partid, fără să aibă habar ce este şi cum funcţionează o televiziune.

Cred că e momentul unei schimbări radicale şi la TVR, astfel încât românii să nu se mai plângă că plătesc degeaba taxa tv. Dacă parlamentarii acceptă schimbările propuse de conducerea interimară a SRTV, postul public de televiziune nu doar va scăpa de datorii, dar va ajunge în scurt timp pe primul loc în clasamentul audienţelor, acolo unde îi este locul televiziunii publice”, a mai adăugat Pătraru.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    Singurul program de gen pe care il urmaresc constant.
  • Mm Mm
    Bravo man ! Esti singurul realizator de emisiuni cu adevarat impartial, sper sa rezisti si in anul asta electoral la TVR, dar si dupa.

Trimite un comentariu

sus