Skip to main content

Fiica fostului ministru Ioan Mircea Paşcu, Corporate Affairs Director la Antena 3

 
Fiica fostului ministru Ioan Mircea Paşcu, Corporate Affairs Director la Antena 3
Sorana Paşcu a intrat în echipa Antena 3, pe poziţia de Corporate Affairs Director. Sorana Paşcu este fiica lui Ioan Mircea Paşcu, fost ministru al apărării în guvernul lui Adrian Năstase, şi are experienţă în domeniul bancar (a lucrat, printre altele la ING).
Publicitate
Sorana Paşcu vine pe poziţia pe care, în trecut, a lucrat o perioadă şi Maria Apostol, fostul PR al grupului Pro TV.

Anunţul Intact:
"Intact Media Group anunţă că Sorana Paşcu s-a alăturat echipei Antena 3 în calitate de Corporate Affairs Director. Rolul său este acela de a coordona şi dezvolta, alături de echipa de marketing, strategia de branding a Antenei 3. Sorana Paşcu are experienţă de 20 de ani în domeniul bancar, dar şi în industria de marketing şi talent management.

"Mă bucur să fiu parte a uneia dintre cele mai bune echipe de profesionişti de pe piaţa media. Îmi doresc ca direcţiile de comunicare, strategiile şi planurile pe care le vom construi împreuna să întărească imaginea de brand a celui mai puternic post de ştiri din Romania. Antena 3 a fost intotdeauna aproape de publicul său, obiectiv pe care ne vom concentra şi în continuare prin dezvoltarea zonei de on-line şi social media , urmând de altfel trendul internaţional impus de cele mai mari televiziuni de ştiri din lume", a declarat Sorana Paşcu."
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Steven Steven
    Pe cand si fiul lui Bombonel in echipa latrinei?!

Trimite un comentariu

sus