Skip to main content

FRF a cerut insolvenţa TVR pentru plata unor penalităţi privind meciuri din 2010-2011

 
tvr
tvr

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a cerut insolvenţa Televiziunii Române şi vrea ca instanţa să oblige TVR la plata unor penalităţi în legătură cu difuzarea unor meciuri ale echipei naţionale desfăşurate pe teren propriu în campania pentru Euro 2012, au declarat, pentru Mediafax, surse din SRTv.

Publicitate

În acest sens, Federaţia Română de Fotbal a dat în judecată Societatea Română de Televiziune (SRTv), dosarul fiind înregistrat pe 30 decembrie 2015, la Tribunalul Bucureşti.

Obiectul dosarului este "procedura insolvenţei - societăţi cu răspundere limitată", iar primul termen în acest proces a fost stabilit pentru 19 februarie 2016, potrivit informaţiilor disponibile pe Portalul Instanţelor de Judecată din România.

Surse din TVR au declarat, pentru Mediafax, că Federaţia Română de Fotbal doreşte ca Televiziunea Română să îi plătească penalităţi de câteva sute de mii de lei pentru că televiziunea publică ar fi întârziat anumite plăţi către FRF în legătură cu difuzarea unor meciuri ale echipei naţionale de pe teren propriu din campania pentru Euro 2012, care s-au jucat în 2010 şi 2011.

În acest sens, anul trecut au existat mai multe discuţii între reprezentanţii TVR şi cei ai FRF, însă aceştia nu s-au înţeles cu privire la valoarea acestor penalităţi.

"FRF spunea o sumă, TVR nu era de acord cu ea. Fiind vorba despre penalităţi de întârziere a plăţii, acestea puteau fi discutabile", au spus sursele citate.

Procesul nu are nicio legătură cu meciurile actuale sau viitoare, din preliminarii, fiind o situaţie care vizează doar meciuri de pe teren propriu din campania pentru Euro 2012, au mai afirmat sursele citate.

Până în momentul difuzării acestei ştiri, Televiziunea Română nu a prezentat un punct de vedere oficial cu privire la acest subiect.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus