Skip to main content

Gala premiilor Oscar, live, la Digi Film şi Digi24

 
Gala premiilor Oscar, live, la Digi Film şi Digi24

Ceremonia decernării premiilor Oscar, ce va avea loc pe 28 februarie, se va vedea anul acesta la canalele Digi24 şi Digi Film.

Publicitate

În plus, joi,14 ianuarie, la 15:30, Digi24 şi Digi Film difuzează, în direct de la Los Angeles, anunţarea nominalizărilor.

Pe 28 februarie, sosirea vedetelor pe covorul roşu, predicţiile specialiştilor şi Gala prezentată de Chris Rock sunt, live, pe Digi24 şi Digi Film, de la ora 01:20 noaptea şi până în jurul orei 6 dimineaţa, ora României.

Ca şi anul trecut, Oana Zamfir şi invitaţii ei vor comenta cele mai importante momente ale serii, din studioul Digi24.

Oscarurile – premiile Academiei Americane de Film – se decernează încă din 1929 şi sunt televizate din 1953 încoace.

Peste 200 de ţări difuzează ceremonia de la Hollywood, care răsplăteşte cele mai importante realizări în domeniul cinematografiei în decursul unui an. Membrii Academiei Americane de Film (peste 6.000 de profesionişti ai filmului) îşi votează preferaţii cu peste două luni înainte, în mod normal fiecare membru votând filmele din categoria sa de specializare. Procesul este secret, aşa cum secrete sunt şi rezultatele până în momentul în care plicurile sunt deschise pe scena Dolby Theater din Los Angeles.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • karoly karoly
    Bravo Digi .
  • andreea popa andreea popa
    Mi se pare o achizitie foarte buna. Ma bucur ca avem unde sa vedem, si anul acesta, Oscarurile. Sunt fan Digi Film, un canal cu filme foarte bune, si ma bucur ca e la ei evenimentul. Si sper ca DiCaprio sa ia macar anul asta Oscarul.

Trimite un comentariu

sus