Skip to main content

Gândul despre căsătoriile între persoane de acelaşi sex, share-uri cu miile

 
Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Un sondaj publicat de Gandul.info despre legalitatea căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex a fost cea mai distribuită ştire pe Facebook pe ziua de ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Materialul intitulat "SONDAJ. Sunteţi de acord ca în Constituţie să scrie că familia e formată din bărbat şi femeie?" a adunat peste 2.600 de distribuiri pe reţeaua de socializare.

"În faţa deciziilor istorice recente ale Statelor Unite şi conservatoarei Irlande de legalizare a căsătoriilor gay, Biserica Ortodoxă Română se angajează într-un demers fără precedent, care, dacă ar avea şanse de succes, ar face ca în România căsătoriile între persoane de acelaşi sex să fie imposibile într-un viitor apropiat", scrie Gandul.info în debutul sondajului.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără două de pe HotNews.ro şi una de pe Antena3.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Gandul.info, “SONDAJ. Sunteţi de acord ca în Constituţie să scrie că familia e formată din bărbat şi femeie?“,

– 2616 de share-uri pe Facebook

2. HotNews.ro, “DOCUMENT Profesorii universitari care au coordonat lucrarile stiintifice ale puscariasilor si lista editurilor care au publicat cartile scrise in puscarii”, de Raluca Pantazi si Costin Ionescu,

- 1161 de share-uri pe Facebook

3. HotNews.ro, “Dezvaluiri incredibile ale Curtii de Conturi in "Afacerea panseluta" din Bucuresti: primarii Capitalei au aruncat banii contribuabililor pe tei cumparati cu 2.500 de lei, crizanteme de 310 lei, cos de gunoi de 2.800 lei si balansoar de 12.000 de lei“, de Catiusa Ivanos,

- 549 de share-uri pe Facebook.

4. Gandul.info, “Defrişările ilegale, declarate oficial vulnerabilităţi ale siguranţei naţionale. Trei hectare de pădure dispar în fiecare oră în România”, de Stefan Pana si Diana Bahrin,

- 398 de share-uri pe Facebook

5. Antena3.ro, “Q&A: Informaţii de ultima oră despre copiii români din Norvegia luaţi de lângă familia lor

- 322 de share-uri pe Facebook

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anonim Anonim
    #ProGay :D hihi :D Fiecare merita sa aiba parte de libertate in lumea asta.
  • Andrei Andrei
    Nu ne prezentați bilanțul amenzilor cna pe anul 2015?

Trimite un comentariu

sus