Skip to main content

Indira Crasnea, numită editor-şef la Mediafax, după plecarea Monei Hera

 
Indira Crasnea - Mediafax. Foto: Andreea Balaurea
Indira Crasnea - Mediafax. Foto: Andreea Balaurea
Indira Crasnea, care până acum a ocupat funcţia de redactor-şef adjunct, a fost numită în poziţia de editor şef, din 15 ianuarie 2016, după demisia Monei Hera. Indira Crasnea lucrează la Mediafax din 1994 ca reporter, comentator, editor.
Publicitate

Din 2006, a ocupat funcţia de editor-şef adjunct. Adrian Sârbu, directorul general şi acţionarul majoritar al Mediafax Group: "Indira este un profesionist remarcabil, un coleg şi un şef respectat. Astăzi, când generaţiile şi produsele se schimbă, în pas cu cerinţele clienţilor şi ale audienţei, prezenţa Indirei în fruntea echipei editoriale garantează perpetuarea valorilor profesionale pe care Mediafax le-a promovat şi impus singular în media românească în ultimii 25 de ani"

Indira Crasnea: "Am acceptat această provocare într-un moment de inflexiune pentru agenţie şi industria media. Obiectivul meu primordial este continuarea activităţii editoriale la aceiaşi parametrii care au consacrat Mediafax drept una dintre cele mai stimate companii media din România", a spus Indira Crasnea.

CONTEXT. Numirea Indirei Crasnea la cârma editorială a Mediafax vine după ce săptămâna trecută agenţia de presă a fost lovită de un val de demisii. Marţi, Mona Hera şi-a prezentat demsia, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Următoarea zi a urmat directorul editorial al agenţiei, Cristi Dimitriu, Livia Ispas, redactor-şef adjunct şi mai mulţi jurnalişti ai agenţiei (pe, larg AICI). Este vorba de aproximativ 20 de oameni, potrivit informaţiilor paginademedia, care ar reprezenta aproape jumătate din redacţia agenţiei deţinute de Adrian Sârbu.

Tot săptămîna trecută, Sârbu i-a convicat pe demisionari la o şedinţă prin care le-a solicitat să asigure „o tranziţie uşoară” în următoarea perioadă. În plus, le-a spus acestora că se pot răzgândi până a doua zi.

Pe de altă parte, Adrian Sârbu a avut o discuţie şi cu cei care nu îşi dăduseră demisia până la momentul respectiv şi cărora le-a transmis să se concentreze în următoarea perioadă în cazul preluării atribuţiilor de la demisionari. Sârbu le-a mai spus jurnaliştilor că intenţionează să facă „Pro TV-ul anului 2016”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • salam salam
    Ma intreb daca era la fel in ultimele zile ale sectei sinucigase din Jamestown. Lumea pleaca, dar doi-trei ciraci continua sa il venereze pe Maestru. Maestrul continua sa se creada Mesia, si ii gratuleaza pe ciraci cu posturi de conducere in biserica decimata. In curand vor lua cianura, ca sa nu se dea batuti in fata unei imaginare conspiratii mondiale.
  • gabi gabi
    Sa plece toti, nu mai sunt bani de buchetele de ghiocei sau lalele (sau pana la urma plicuri de cash), nu mai pot sa-mi sustin ultima stoarfha, pai pentru ce fac business???? Sunt mogul, shogun, bossul de la pro, unicul, patronul/genialul nepereche! Fac noul protv al anului 2016 (in vise erotice!), ma bat cu sistemul (rau, f rau ca nu vrea sa ma lase sa nu platesc taxe!), sunt unic, sunt adorabil, femeile ma iubeste, si urmeaza muuuulti ani de puscaie!
  • Virginia C Virginia C
    Fie "aceiași parametri”, fie ”parametrii” - luați o decizie editorială :).

Trimite un comentariu

sus