Skip to main content

Magic TV și Rock TV au primit licențe de la CNA și se vor „vedea” din primăvară

 
Magic TV și Rock TV au primit licențe de la CNA și se vor „vedea” din primăvară
CNA

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de astăzi acordarea unor licențe TV prin cablu pentru posturile Rock TV și Magic TV. Posturile ar urma să fie lansate în această primăvară, potrivit reprezentanților companiei. Potrivit documentației depuse la CNA, televiziunile vor avea o investiție inițială de 30.000 de euro. 

Potrivit documentației depuse la CNA, compania Kiss TV Music deținută de grupul grec Antenna, care va opera televiziunile, are deja acorduri de principiu cu companiile de cablu UPC, RCS, Telekom și Ines Group. 

Posturile vor avea 100% producții ale altor producători, fără producție proprie. Sursa de finanțare a posturilor va fi publicitatea. 

Publicitate

Romeo Repta, director de rețea la AG Group compania deținută de Antenna Group, în fața membrilor CNA: „Este un vis de al nostru mai vechi de a transpune în audiovizual cele două canale Magic FM și Rock FM. Este un business care va aduce mai multă notorietea și posturilor de radio, dar în același timp va crea un spațiu pentru promovarea artiștilor români. Acesta este ținta noastră, de a scoate două televiziuni în care artiștii români în principal să aibă o zonă, o platformă de exprimare.

Daniel Klinger – Nu inventăm roata. Vrem să replicăm succesul pe care l-am avut cu televiziunea Kiss FM.

 

 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Dar Atomic Tv nu a facut cerere? Ca din toamna ne innebuneste domnul Nic Serbu ca revine postul. Deocamdata "postul" exista intr-o varianta slaba in varianta online. Eram curios daca i se acorda licenta avand in vedere istoricul si ilegalitatile postului tv.

Trimite un comentariu