Skip to main content

Magic TV şi Rock TV au primit licenţe de la CNA şi se vor „vedea” din primăvară

 
CNA
CNA

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa de astăzi acordarea unor licenţe TV prin cablu pentru posturile Rock TV şi Magic TV. Posturile ar urma să fie lansate în această primăvară, potrivit reprezentanţilor companiei. Potrivit documentaţiei depuse la CNA, televiziunile vor avea o investiţie iniţială de 30.000 de euro.

Publicitate

Potrivit documentaţiei depuse la CNA, compania Kiss TV Music deţinută de grupul grec Antenna, care va opera televiziunile, are deja acorduri de principiu cu companiile de cablu UPC, RCS, Telekom şi Ines Group.

Posturile vor avea 100% producţii ale altor producători, fără producţie proprie. Sursa de finanţare a posturilor va fi publicitatea.

Romeo Repta, director de reţea la AG Group compania deţinută de Antenna Group, în faţa membrilor CNA: „Este un vis de al nostru mai vechi de a transpune în audiovizual cele două canale Magic FM şi Rock FM. Este un business care va aduce mai multă notorietea şi posturilor de radio, dar în acelaşi timp va crea un spaţiu pentru promovarea artiştilor români. Acesta este ţinta noastră, de a scoate două televiziuni în care artiştii români în principal să aibă o zonă, o platformă de exprimare.

Daniel Klinger – Nu inventăm roata. Vrem să replicăm succesul pe care l-am avut cu televiziunea Kiss FM.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Flavius Flavius
    Dar Atomic Tv nu a facut cerere? Ca din toamna ne innebuneste domnul Nic Serbu ca revine postul. Deocamdata "postul" exista intr-o varianta slaba in varianta online. Eram curios daca i se acorda licenta avand in vedere istoricul si ilegalitatile postului tv.

Trimite un comentariu

sus