Skip to main content

Mesajul deputatului Bogdan Diaconu despre blocarea accesului imigranţilor în România, sute de comentarii pe Facebook

 
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Cele mai comentate postări. Declaraţia deputatului Bogdan Diaconu despre modul în care ar putea fi blocat accesul imigranţilor musulmani în România a fost cea mai comentată postare de pe Facebook din categoria politic, pe ziua de ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Postarea în care Diaconu îi întreabă pe internauţi dacă cred că "un gard la graniţă care să blocheze accesul imigranţilor musulmani în România ar fi util pentru a ne apăra ţara de invazie" a adunat peste 200 de comentarii pe reţeaua de socializare.

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Dacian Cioloş, Robert Negoiţă şi Theodor Paleologu au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficiala Bogdan Diaconu, 201 comentarii pe Facebook la mesajul:

Credeţi că un gard la graniţă care să blocheze accesul imigranţilor musulmani în România ar fi util pentru a ne apăra ţara de invazie?

2. Pagina oficiala Dacian Cioloş, 147 comentarii pe Facebook la mesajul:

Programul meu din această săptămână Mi-am propus să vă prezint la început de săptămână programul meu public. Poate pare puţin însă ziua este plină şi trece prea repede în întâlniri pe care trebuie să le am cu membrii echipei, colaboratori şi ceilalţi miniştri pentru a lua cele mai bune decizii: Luni, 18 ianuarie 13.30 Întâlnire de lucru la Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice (urmată de declaraţii de presă) 16.00 Întâlnire de lucru săptămânală cu Preşedintele Klaus Iohannis.

3. Pagina oficiala Bogdan Diaconu, 137 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Ce părere aveţi despre candidatura specialistului în transporturi Augustin Hagiu, prim-vicepreşedintele formaţiunii, din partea Partidului România Unită, la Primăria Generală a Capitalei?

4. Pagina oficiala Robert Negoiţă, 114 comentarii pe Facebook la mesajul:

Prieteni, va multumesc pentru ca am reusit sa colaboram si astazi eficient! In urma sesizarilor dumneavoastra, care s-au adaugat planului de lucru prestabilit, echipele de deszapezire au reusit sa intre pe majoritatea strazilor secundare din Sectorul 3. Utilajele au curatat carosabilul si au imprastiat 150 de tone de material antiderapant. De asemenea, s-au curatat trotuarele de pe bulevarde, dar si intrarile in scoli, astfel incat copiii sa se poata intoarce in siguranta la ore.

5. Pagina oficiala Theodor Paleologu, 91 comentarii pe Facebook la mesajul:

Din lac în puţ; dacă e pe-aşa, îl prefer pe Buşoi: "Gorghiu propune ca Rareş Bogdan să candideze în locul lui Buşoi" (EVZ)

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dascalete dascalete
    Dascalete Emil · Works at Liceul "C-tin brancoveanu" Horezu
    un gard n-are putere. Un NU! Da!

Trimite un comentariu

sus