Skip to main content

Mona Hera a demisionat din funcţia de redactor-şef al Mediafax

 
mediafax
mediafax

Mona Hera şi-a anunţat astăzi demisia din funcţia de redactor-şef al agenţiei de presă Mediafax. Hera părăseşte Mediafax după mai bine de 14 ani în grupul de presă al lui Adrian Sârbu.

Publicitate

Contactată de paginademedia.ro, Mona Hera a confirmat plecarea din grupul de presă Mediafax fără a da alte detalii.

Pe de altă parte, Mona Hera a făcut un anunţ despre plecare şi în redacţia Mediafax. Un anuţ în care aceasta a spus, potrivit surselor paginademedia.ro că „nu pot să mă uit în ochii voştri şi să vă cer din ce în ce mai multe lucruri şi să vă asigur că va fi bine pentru că nu mai cred asta.”

„Nu o să vorbesc despre motive. Tot ce a ajuns să devină acum nu se potriveşte cu ce îmi doresc să fac de acum înainte. Mi se pare că se îndepăretează foarte mult de ceea ce a fost concepută şi cum a fost concepută această instituţie de presă”, a mai adăugat ea.

Carte de vizită:

Mona Hera a intrat în presă la sfârşitul anilor 90, pe când avea 19 ani. A început să lucreze în presă în redacţia Curierul Naţional. După un an a trecut la Evenimentul zilei, unde a lucrat timp de trei ani. În 2002 a trecut la Mediafax unde timp de 13 ani a fost coordonator al corespondenţilor agenţiei de presă. În urmă cu un an ea a fost numită redactor-şef.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Probleme cu banii, probabil, ca peste tot...

Trimite un comentariu

sus