Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Refugiaţii au găsit drumul spre România

 
PRESA DE AZI. Adevărul: Refugiaţii au găsit drumul spre România

Presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la atacurile cibernetice asupra României la primul grup de migranţi care ajunge în ţara noastră.

Publicitate

Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre primul mare val de imigranţi care ajunge pe teritoriul României.

"60 de bărbaţi din Asia şi Africa, aflaţi în drum spre Germania, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din Timiş. Este primul grup de migranţi de dimensiuni mai mari înregistrat pe teritoriul României", scrie Adevărul într-un material intitulat "Refugiaţii au găsit drumul spre România".

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "Serviciile internaţtionale de spionaj atacă România cu armate de hackeri". Lipsa unei legi a securităţii cibernetice, calculatoarele vechi şi programele depăşite fac din multe instituţii româneşti ţinte uşor de penetrat. Agresiunile informatice îndreptate împotriva României au vizat, în ultimii ani, interese economice, politice şi militare.

România liberă: "Primăria m-a făcut proprietară peste o staţie de tramvai". Deşi a alocat peste 26 de milioane de euro pentru expropieri la Pasajul Basarab, Primăria Capitalei a rămas fără bani şi a decis să-i înapoieze unei bucureştence terenul de unde fusese evacuată. Numai că, între timp, pe locul respectiv se amenajase o staţie de tramvai.

Jurnalul Naţional: "450 de deplasări în străinătate, cu durate cuprinse între 2 şi 7 zile. Un nou ocol parlamentar al pământului în anul 2016".

Click!: "A pierdut în instanţă lupta cu actriţa Manuela Hărăbor, cu care are un băiat. Dan Chişu, obligat să-i dea 3.000 de lei pe lună fiului bolnav".

Gazeta Sporturilor: "După aventura din India, Adrian Mutu se întoarce în Liga 1! Revenire de Bollywood". Atacantul de 37 de ani va pleca azi în cantonament cu ASA Tîrgu Mureş şi va semna un acord valabil până în vară.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus