Skip to main content

PRESA DE AZI. GSP îi prezintă pe „Cei 6 odioşi” - „Niciodată n-a existat o asemenea colecţie de antrenori rivali"

 
PRESA DE AZI. GSP îi prezintă pe „Cei 6 odioşi” - „Niciodată n-a existat o asemenea colecţie de antrenori rivali"

Presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la lupta pentru trofeul Ligii 1 de fotbal, la portretul generalului Vasile Milea.

Publicitate

"Parcă l-a regizat Tarantino. Primul play-off din istoria campionatului nostru anunţă lupta temperamentelor clocotitoare de pe bancă. Cei 6 odioşi", aşa îşi deschide Gazeta Sporturilor ediţia de astăzi.

Cotidianul de sport mai scrie că "niciodată n-a existat o asemenea colecţie bogată de antrenori rivali, alergând cu toţii după un singur titlu".

Pe prima pagină din GSP apar antrenorii Şumudică, Hagi, Rednic, Reghe, Iordănescu şi Grigoraş.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Weekend Adevărul "Vasile Milea. Criminal, trădător şi erou". Ziarul continuă seria "apostolii epocii de aur" cu portretul generalului Vasile Milea. "Sever cu subordonaţii, obedient faţă de cuplul dictatorial şi bun cunoscător al artei militare. Acesta este portretul simplu al lui Vasile Milea, universal valabil doar până în decembrie 1989. În acea lună, generalul a devenit, pe rând, criminal, trădător şi erou", scrie Adevărul.

România liberă: "Criza vaccinurilor, în faza în care se caută soluţii". Vaccinarea de face în prezent în România la cote de avarie, mai ales în ceea ce priveşte vaccinul destinat nou-născuţilor. Specialiştii afirmă că există o penurie la nivel global în privinţa unor vaccinuri.

Jurnalul Naţional: "De ce nu vor procurorii să ancheteze devalizarea Astra". Ziarul scrie că transferurile către trustul de presă este unul dintre motivele falimentului firmei de asigurări. Recuperarea creanţei pe care Medien Holding o are de achitat către Astra a condus la iniţierea unei acţiuni, la Tribunalul Bucureşti, prin care societatea de asigurări, aflată în faliment, cere, la rândul ei, falimentul publicaţiei România liberă, mai notează JN.

Evenimentul zilei: "Cazul Bodnariu scoate la iveală practici terifiante legate de educaţia sexuală a copiilor. 'Eu ce sunt, băieţel sau fetiţă?'". Din cauza promovării agresive a ideii de diversitate, un fenomen îngrijorător a luat amploare în rândul copiilor şi al adolescenţilor din Norvegia, scriu jurnaliştii EVZ. Întrebarea de mai sus este formulată de sute de tineri şi este adresată unor consilieri care le stau la dispoziţie pe platforma online ung.no.

Click!: "În urmă cu 15 ani, Pelinel era foarte slabă şi fără forme. Borcea, ai fi plăcut-o pe Valentina şi aşa 'uscată'?"

Libertatea: "Nici copiii n-o mai alină pe Alina! Nu-şi poate ascunde durerea"

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus