Skip to main content

Pro TV schimbă ora de difuzare a serialului Deschide ochii cu Victor Rebengiuc

 
Pro TV schimbă ora de difuzare a serialului Deschide ochii cu Victor Rebengiuc
Schimbare în programul Pro TV. Postul TV va difuza săptămâna viitoare cele patru episoade rămase din Deschide ochii, de la ora 22.00, anunţă TV Mania.
Publicitate
Schimbarea are loc după ce serialul a avut debutul luni, 4 ianuarie. Pro TV a fost lider la oraşe şi pe publicul comercial, însă cifrele au fost sub media postului în prime-time (cifrele, AICI).

Serialul Deschide îi are în distribuţie pe Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Aylin Cadîr, Răzvan Vasilescu, Radu Gabriel, Luminiţa Gheorghiu, Andreea Vasile şi Sergiu Costache. Planurile iniţiale ale postului erau de a difuza câte două episoade ale producţiei româneşti în serile de luni, de la 20.30 (aşa cum s-a întâmplat pe 4 ianuarie).
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihoc Mihoc
    Parcă te inspiră acest serial ....vrem să se difuzeze...și este foarte interesant
  • Ioana Ioana
    Genial serialul, distributia exceptionala...pacat ca nu se difuzeaza mai departe
  • Cornemilia Cornemilia
    Pacat!Era ,in sfarsit,altceva...pentru un telespectator ceva mai luminat ...ma asteptam ca protv-ul sa incerce sa multumesca si telespectatorul elevat ,nu numai tiganii,analfabetii(Las fierbinti) sau mahalagii si manelarii lui Maruta...
  • Corina Corina
    Mie mi-a placut mult dar nu pricepusem cand urmeaza sa fie difuzat, ceva mai multa reclama nu i-ar fi stricat...mi se pare gen CSI sau SUITS...foarte tare si ROMANESC!
  • aurel aurel
    Din pacate serialului ii lipseste ceva si anume consultanti pe partea juridica - avocati - pentru a fi totusi infipt in realitate.
    Am vazut primele doua episoade iar imaginile din asa zisa sala de judecata nu au nimic de a face cu modul in care se desfasoara un proces.
    Au fost si cateva neconcordante - completul de judecata a fost initial format dintr-un singur judecator pentru ca in partea a doua a aceluiasi episod au aparut trei judecatori.
    Modalitatea de "audiere" a unora dintre partile implicate in proces nu are nicio legatura cu realitatea.
  • calin calin
    o sa pice si asta la fel ca BAIETI BUNI.
  • Cristi Cristi
    Mariane, ce ti-a facut tie limba romana, de o macelaresti asa?
  • Expertul, Expertul,
    Era o decizie asteptata! Deschide ochii a fost lider, dar audientele au fost mult sub media ProTV in Prime Time. In primele zile din 2016, filmele difuzate de ProTv in Prime time au obtinut peste 10 rating si 28% market share pe targetul commercial.
  • Iulian Iulian
    Paca ca nu vor mai produce telenovele romanesti. Cine stie.. EuforiaTv poate :))
  • laszlo laszlo
    Pacat ca nu a ramas sa fie difuzat de la 20:30 , la 22:00 e c-am tarziu. Un serial bun, e ceva nou pentru piata tv de la noi. Ar fi foarte bine daca ar continua si cu alte sezoane, e mai interesant decat Las Fierbinti. Dar cum la noi se vrea succes maxim peste noapte ma indoiesc ca vor continua.
  • Alex Alex
    Serialul e bun, are actori de calitate, dar se mai poate umbla pe la scenariu, devine putin plictisitor in timp. E laudabil un demers quality pe piata dominata de asistente si tabloide. Sper sa nu fie considerat esec si sa fie continuat.
  • marian marian
    o sa de a MILE alias FELIX van damme ca sa fi excitat mai tare noaptea , disperatule

Trimite un comentariu

sus